Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    04. Ožujak 2015. 21:37

Lela, super

Ljubav2
    04. Ožujak 2015. 21:41

www.viral-next.com/10-amazing-pictures-taken-before-birth/

kneginja
    04. Ožujak 2015. 21:55

ja saad malo razmisljam...isto vrime brzo prolazi...koliko god se meni činilo da nije....Kao sve mi nesto sporo..kad ce ovo kad ce ono...a kad bolje razmisli...maltene sam jucer saznala za trudnocu...40 tjedana traje...a ja vec deset tj četvrtinu imam iza sebe...i kad tako gledam prohujalo ko ludo....jos 3 puta ovako i bebinjo je tu :)

Žene..kad mislite da bi trebalo počet sa nabavkom laganini...stvari..opreme....svega...?

Anci2225
    05. Ožujak 2015. 08:08

Jutro cure

Lela cestitam

Kneginja sto se tice kupovine stvari, ja sam kolica kupila kad sam bila 4 mj. trudna a neke sitnice vec i ranije (nasla sam savrsenu dekicu kojoj nisam mogla odoliti)
    I onda svaki mjesec po nesto.
    Vjeruj da ako sve ostavis za kraj da ces bankrotirati.
    Ovako to ne kuzis toliko.

Sad sam malo tuzna jer necu kupovati sve i svasta vec samo nesto malo oblekice
    A i inace gustam u shoppingu i ja bi ponovo sve ispocetka

lollipop
    05. Ožujak 2015. 09:00

lela čestitam ti na bebici 
    ja si isto razmisljam o tome kada da počnemo kupovati...morati ćemo polako svaki mj nešto jer inace...bankrot 
    sva sreća pa u stanu nemamo puno mjesta pa nećemo trpati stvari 
    idealan namještaj sam našla u ikei i to stol za presvlačenje, ormar i kinderbed s madracem 3500, kolica koja želim sam vidjela u palmanovi u outletu za 1000 kn manje nego šta je kod nas...i ttako da okvirno već imamo plan..mama će šivati platnene pelene  a sigurno će pasti i koja od teta šivalica...
    uglavnom jedva čekam nabavku

Ljubav2
    05. Ožujak 2015. 09:00

Jutro cure :)

Ja već lagano gledam šta počet kupovat.. kolica i krevetiće gledam od prvog dana :D Za robicu neću pretjerivat.. kupit ću osnovno i nadopunjavat... al sam zato mislila malo po malo kupovat npr. tetra pelene, švedske pelene i tako te neke stvari za koje sam zaključila da će mi možda bit preskupo ako to sve odjednom idem kupovat tako da ću malo po malo...
    Anci, slažem se ovo za svotu.. to mi svi preporučaju da usput kupujem jer kad se sve kupuje odjednom onda naravno bankrotiraš.. a dosta toga treba...

kosee
    05. Ožujak 2015. 09:06

Lela, predivno

Dobra je informacija da se u trudničkim hlačama još više vidi trbuh, onda ću radije još malo pričekati

Ja s kupovinom čekam da prođe 12-ti tjedan tj to neko kritično razdoblje. A i onda ću objaviti trudnoću pa ću vidjeti što mogu dobiti ili posuditi. Mužev brat ima dvoje djece pa računamo da ćemo neke stvari uzeti od njih, a onda ostalo ide na popis i kupujemo mjesec po mjesec

• iva74
    05. Ožujak 2015. 09:15

jutro žene,
    ja imam već kćer od 3 godine tako da velike stvari kao kinderbet, komode i ostalo imamo, kolica ce se kupovat nova ali ja jos nekako to ni ne gledam nista dok ne saznam spol.
    samo te malo krupnije stvari su mi u neutralnim bojama , a sve ostalo je rozo, pa sad ne znam dal će odgovarat :)
    meni vrijeme nesto ide brzo ali opet s druge strane jako sporo i nevjerojatno mi je koliko sam nestrpljiva da saznam spol, nešto mislim da u prvoj trudnoci nisam baš toliko bila.

Pupa5
    05. Ožujak 2015. 09:29

Hej cure :) Nas je bebica iznenadila, tako da imamo puno toga za kupiti, moramo krečiti stan, kupiti novi auto, napraviti ugradbeni ormar itd (pola stana zapravo moramo preurediti) tako da će konačna cifra priprema za bebu biti šesteroznamenkasta, dakle sva štednja i nema bolovanja do zadnjeg dana da mi se ne smanji plaća :(
    Nadam se da ćemo uspjeti to sve, moramo sve sami i stvarno sam zbog toga svega pod stresom.:(
    Nažalost od prijatelja i familije ili: nitko nema bebu; trenutno su trudni i dobiti će bebu cca kad i mi. Tako da ništa do naslijeđene odjecice i stvari. 
    Samo nek a bebom bude sve ok. Snaci cemo se. Moramo :)

Ryanne
    05. Ožujak 2015. 09:43

Ja još nisam ništa kupila. I mislim da ću pričekati još barem mjesec-dva. Nekako me strah unaprijed kupovati..

Kolica ću dobiti rabljena, eventualno razmišljam da kupim novi krevetić makar mi nude rabljeni. 
    Dobit ću i dosta oblekice, ali ipak ću kupiti nekoliko novih kompletića za bebacha. Tako da ću ja najviše kupovati opremu tipa pelena, kozmetike, ručnika, dekice, bočica.. Ono što jednostavno "mora" biti novo. 
    I naravno, uredit ćemo sobu bebachu, nekih neutralnih boja.

U svakom, slučaju, bankovni račun će mi ipak pretrpjeti značajna oštećenja.

Mislim da ću ovaj vikend u prvi shopping za sebe jer mi je već bed hodati na posao u istim hlačama svaki dan i eventualno dvije haljine, pa to samo izmjenjujem. 

Sa kilažom sam trenutno na +1.5. Imala sam i prije malu škemicu kad bih se najela, ali sad kad se najedem izgledam kao u 5. mj trudnoće.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.