Čini mi se da ću i po tome biti ne tipična trudnica. Upravo sam stala na vagu. Nisam dobila kg. Imam 53 kako sam i imala prije dva tjedna i prije mjesec dana kada sam sa 55 spala na 53 radi stresa a tada još nisam niti znala da sam trudna. Ni sise nisu nešto puno veće, možda mrvicu, samo jako bole na dodir.
Jedino što je veće to je eventualno trbuh, ali vjerujem da je to zbog neredovite probave koja je ajde sada nešto bolja otkako pijem neki sirup za probavu (za trudnice i dojilje, pa uglavnom idem na wc).
Ali tko zna, danas ovako a za par tjedana, mjeseci tko zna na što ću izgledati. U svakom slučaju nadam se da ću u ljeti biti ok, jer ne mislim glumiti kita na kauču već aktivno kao i do sada ljetovati, te se baviti ostalim svojim hobijima....
...svaka od nas je drugačija i vjerojatno ćemo do kraja svaka imati drugačije iskustvo. Ima tu dosta faktora koji utječu na nas (našu trudnoću i razvoj djeteta) te osim osnovnih nekih normi kojih bi se trebale pridržavati sve ostalo je individualno i razlikuje se od žene do žene.
drage, samo pozitiva
Hahaha ja se nekako nadam da cu baš biti super po ljeti...more,plivanje i tako to...nada umire zadnja..
Ljubav neznam sta da ti kazem,ja sam se kod ove jedva uvalila jer je moja otisla u mirovinu.sa ovom starom uopce nisam bila zadovoljna tako da sam presretna sto sam se uspjela kod ove uvaliti jer mi ju odavno jako hvale..
Ma ja na te pretrage ne gledam tako...u većini slučajeva je sve ok tako da ono...nisam uopce opterecena nalazima.najvise sam se bojala bakterija u mokraći hahaha... uostalom sto manje znam to mi je bolje tako da sta ona kaze ja napravim i dalje uopce ne razmisljam o tome..a i mama mi stalno govori da samo mislim pozitivno a pretrage i nalaze da prepustim doktorici...
Cure ma biti cemo mi sve dobro... sve koje imaju neki problemcic nadam se da ce ga uspješno riješiti i da idemo dalje samo pozitivno...
Saljem svima pozitivne vibrice... pa nismo mi pipice mi smo zene,majke,kraljice
Drage moje, evo mene nije bilo jedno tjedan dana, najmlađi sinek ima upalu uha nakon gripe, i gripu smo preležali, a imam ih troje, svo troje su bili bolesni, sva tri dečka . Tako da se nisam uspjela prijavljivati. Čitala sam vas ali se nisam stigla uključiti. Naime prošli petak sam bila na svom prvom uzv i pregledu i bilo je tek 5+1 po njihovom izračunu i jedva je našao vrećicu
ali ju je našao. Trudnoću bih vodila u Petrovoj kod istog doktora koji mi je vodio predhodne dvije trudnoće jer sam heparinska trudnica i sca tri poroda su bili carski. Naručena sam ponovo sada u petak što zaista ne mogu dočekati. Imala sam lagane mučninice, ali zaista lagane koje su od jučer prekjučer nekako stale
i sada se brinem
. S obzirom da sam u prethodnim trudnoćama muku mučila s mučninama ovo mi je nekako neobično, ili će mučnine tek uslijediti? Imam usta pune sline, podrigivanje nakon jela, pojačani apetit pa jedem svako malo ali po malo, prsa me bole ali me muči to što nemam osjet mučnine kako sam imala do neki dan
i bojim se da se nešto ne razvija dobro
. Oprostite na gnjavaži
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
Ashley.. I ja iman 54 kg i neman trunke celulita i poprilicno san sportski tip, nastojin svaki dan bar jedan trening odradit, ali... nikad se ne zna sta ce bit posli
Jedva cekan lito i jutarnje kavice na plazi i kupanje i svasta lipoga aaaaa
Mirell nemoj se nervirat jer ne mozes na nista utjecat, najbolje sta mozes je izbacit nekako negativne misli, kazen to jer san ja prvih misec dana stalno plakala i svasta mi je lose bilo u glavi, i hormoni podivljaju. Bit ce sve u redu, mora bit!!!
Fluffy
Hvala ti drafa Fluffy, znam da ne mogu na ništa utjecati, nadam se najboljem i da ću vidjeti srčeko , ma zabrinulo me to jer mi ne smrde neki mirisi koji su mi do neki dan smrdili, npr krema za lice, vlažne maramice... e to me malo zabrinulo....Bogek dragi što bude morat će biti . A opet nadam se bebici
2002.Gabriel
2007.Luka
2011.Jakov
I ja sam sportski tip, ali na prvom pregledu mi je rekla da do idućeg zaboravim na treninge i bavljenje sportom. Kad pogledam to plus večeranje (lagano, ali ipak, prije nisam jela navečer), mislim da mogu biti sretna da sam dobila samo 2kg.
Ipak, navikla sam biti fit pa me ovo malo izbacuje iz takta, a posebno to što sam uvijek imala ravan trbuh, a sad već više od mjesec dana je sav zaobljen. Kupila sam i novi grudnjak, 75D, ajme užas, valjda više neće rasti
Tako da eto, moje tijelo se jako brzo mijenja no ne brinem, vidim da nisam natečena (osim grudiju) i to mi je drago. Mislim da će ljeto biti sasvim ok, ionako zadnjih godina nije bilo puno vrućina. Samo neka mi sad na pregledu odobri da se vratim vježbanju i bit ću najsretnija na svijetu
Meni danas u 6 pregled, vibrajteeee da konačno vidim svoju točkicu.
Ja sam se prestala bavit s pilatesom kad sam ostala trudna, a tako mi je bio gušt, uživala sam. Bilo me strah nastavit, čekali smo dugo bebu, nisam je htjela ugrozit.
Nisam se ništa udebljala, čak sam i smršavila, ne mogu jest, sva hrana mi je fuj, prisilim se nešto malo, koliko mogu. Jedva čekam kad će to proć.
Eto, ja sad strepim do 6, vi uživajte!!
Sortiraj odgovore
Najstariji