Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mirell
    04. Ožujak 2015. 13:38

Draga Lela presretno  Javi nam kako je prošlo 

2002.Gabriel
    2007.Luka
    2011.Jakov

Sanjarica
    04. Ožujak 2015. 13:47

Lela sretno danas,i ma sigurno ces vidjeti svoje malo srceko... 

Evo cure ja se vratila od doktorice upravo,tj bila dat te 3 bocice krvi za sve te kontrole + urin... sad se samo mogu nadat dobrim nalazima... zaboravila sam da 12 sati prije nesmijem jest nista slatko a ja sinoc oko pol noci smazala sladoled..  ups... 

Inace bila sam si kupit i 3 nove majce ,malo sire jer me sve stare nekako stezu... traperice jos uvijek mogu sve obuc al majce...uf... trbuscic(+ zimska zaliha )  iskace... 
    Danas sam i prvi puta iskoristila trudnicko pravo da ne cekam u redu za vadit krv...cekaona je bila prepuna... Imala sam osjecaj da neki ljudi nisu culi za tuš i stvarno mi je dosla muka od svih tih "mirisa" ... malo mi je bilo neugodno ic na salter i pokazat trudnicku knjizicu al upalilo je...odmah me uvela sestra unutra... hihi... od sada cu je svugdje pokazivat... 

Ugodan dan vam svima zelim,ja se bacam na pripremu rucka... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

lollipop
    04. Ožujak 2015. 14:03

lela sretno na pregledu...

ja sam isto u ova 3 mj samo 2 kg dobila ali sam sva neka napuhana i trbuh mi je baš iskočio van...moram nositi samo odjeću koja ne stišće jer sam inače nervozna i smeta mi sve što je usko...
    a najviše mi smetaju ljudi s glupim pitanjima  postajem čangrizava trudnica i ne neću ti pokazati trbuščić i ne, nećeš ga dirati 

Sanjarica
    04. Ožujak 2015. 14:15

Da i mene nervira sta bi mi svi sada dirali trbuh...malo mi je glupo to...neznam... bezveze... ajd mozda poslije kad bude bas velik i kad se budu mogli osjetit udarci od bebe... ali vec sada no-no!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kosee
    04. Ožujak 2015. 14:38

Ja uživam što nitko ne zna pa nema nikakvih takvih neugodnosti, a i još je valjda rano.

Ali samo nek mi netko proba taknut trbuh, čut će me.  Zapravo, ako me netko pita može li mi taknuti trbuh, mislim da ću ja njega pitati mogu li ja taknuti njegov. Onda će valjda skužiti koliko je to glupo.

Oni koji ne pitaju, nego samo krenu prema trbuhu (to se frendici događalo), ti će dobiti instantnu packu po ruci

lilianaa
    04. Ožujak 2015. 17:17

Heeej zene, mene vec tjedan dana muci neka prehlada, prvo je pocelo za zacepljenim nosom, pa curenjem nosa, sad me uhvatio grozan kasalj i to iz dubine utrobe. Lose se osjecam, nadam se da ce skoro prestati. I da, jos imam zuti iscjedak i to od pregleda traje a na pregledu je receno da sve ok hmm..

Lela29
    04. Ožujak 2015. 19:29

Cure moje, kuca malo 
    Još sam van sebe, kad me ovako opalio adrenalin sada, što će bit kad prvi put vidim svoju bebu, plače mi se stalno...od sreće, neopisivo!!

Pupa5
    04. Ožujak 2015. 19:40

Čestitke Lela  To je stvarno nesto naj najljepse!

Nisam stigla sve procitati ali vidim  da pisete o kilama i trbuhu pa da kazem da ja nisam dobila ni jednu kilu u 3.mj jer slabo jedem, puuuno manje nego prije. Ne bih rekla da sam prije bila mrsavica, nego sasvim normalna. Trbuh mi je iskocio stvarno, ne mogu obuci vise ni jedne hlace i kupila sam si trudnicke i super su! Preporodila sam se. U njima se jos vise vid trbuh jer onaj elasticni pojas nekako modelira trbuh..ne znam kako da opisem. 
    Sl. tjedan imam kombinirani probir, saljite pozitivne misli da je sve ok 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.