Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    04. Ožujak 2015. 19:29

Cure moje, kuca malo 
    Još sam van sebe, kad me ovako opalio adrenalin sada, što će bit kad prvi put vidim svoju bebu, plače mi se stalno...od sreće, neopisivo!!

renata6
    04. Ožujak 2015. 19:40

Lela

Cure moje, kuca malo 
    Još sam van sebe, kad me ovako opalio adrenalin sada, što će bit kad prvi put vidim svoju bebu, plače mi se stalno…od sreće, neopisivo!!

Divno!Uživaj i plači koliko želiš, super je to osjećaj zar ne?

MarijaŠ
    04. Ožujak 2015. 21:15

Lela

Cure moje, kuca malo 
    Još sam van sebe, kad me ovako opalio adrenalin sada, što će bit kad prvi put vidim svoju bebu, plače mi se stalno…od sreće, neopisivo!!

Super! Čestitke! A što će biti kada prvi put vidiš bebicu? Plakat ćeš opet. 

Krešimir 19.08.2014. <3

Pupa5
    04. Ožujak 2015. 19:40

Čestitke Lela  To je stvarno nesto naj najljepse!

Nisam stigla sve procitati ali vidim  da pisete o kilama i trbuhu pa da kazem da ja nisam dobila ni jednu kilu u 3.mj jer slabo jedem, puuuno manje nego prije. Ne bih rekla da sam prije bila mrsavica, nego sasvim normalna. Trbuh mi je iskocio stvarno, ne mogu obuci vise ni jedne hlace i kupila sam si trudnicke i super su! Preporodila sam se. U njima se jos vise vid trbuh jer onaj elasticni pojas nekako modelira trbuh..ne znam kako da opisem. 
    Sl. tjedan imam kombinirani probir, saljite pozitivne misli da je sve ok 

Ljubav2
    04. Ožujak 2015. 21:37

Lela, super

Ljubav2
    [UREĐENO] 05. Ožujak 2015. 11:01

www.viral-next.com/10-amazing-pictures-taken-before-birth/

kneginja
    04. Ožujak 2015. 21:55

ja saad malo razmisljam...isto vrime brzo prolazi...koliko god se meni činilo da nije....Kao sve mi nesto sporo..kad ce ovo kad ce ono...a kad bolje razmisli...maltene sam jucer saznala za trudnocu...40 tjedana traje...a ja vec deset tj četvrtinu imam iza sebe...i kad tako gledam prohujalo ko ludo....jos 3 puta ovako i bebinjo je tu :)

Žene..kad mislite da bi trebalo počet sa nabavkom laganini...stvari..opreme....svega...?

Anci2225
    05. Ožujak 2015. 08:08

Jutro cure

Lela cestitam

Kneginja sto se tice kupovine stvari, ja sam kolica kupila kad sam bila 4 mj. trudna a neke sitnice vec i ranije (nasla sam savrsenu dekicu kojoj nisam mogla odoliti)
    I onda svaki mjesec po nesto.
    Vjeruj da ako sve ostavis za kraj da ces bankrotirati.
    Ovako to ne kuzis toliko.

Sad sam malo tuzna jer necu kupovati sve i svasta vec samo nesto malo oblekice
    A i inace gustam u shoppingu i ja bi ponovo sve ispocetka

lollipop
    05. Ožujak 2015. 09:00

lela čestitam ti na bebici 
    ja si isto razmisljam o tome kada da počnemo kupovati...morati ćemo polako svaki mj nešto jer inace...bankrot 
    sva sreća pa u stanu nemamo puno mjesta pa nećemo trpati stvari 
    idealan namještaj sam našla u ikei i to stol za presvlačenje, ormar i kinderbed s madracem 3500, kolica koja želim sam vidjela u palmanovi u outletu za 1000 kn manje nego šta je kod nas...i ttako da okvirno već imamo plan..mama će šivati platnene pelene  a sigurno će pasti i koja od teta šivalica...
    uglavnom jedva čekam nabavku

Ljubav2
    05. Ožujak 2015. 09:00

Jutro cure :)

Ja već lagano gledam šta počet kupovat.. kolica i krevetiće gledam od prvog dana :D Za robicu neću pretjerivat.. kupit ću osnovno i nadopunjavat... al sam zato mislila malo po malo kupovat npr. tetra pelene, švedske pelene i tako te neke stvari za koje sam zaključila da će mi možda bit preskupo ako to sve odjednom idem kupovat tako da ću malo po malo...
    Anci, slažem se ovo za svotu.. to mi svi preporučaju da usput kupujem jer kad se sve kupuje odjednom onda naravno bankrotiraš.. a dosta toga treba...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI