Isto kao i kosee, čekam da prođe 12 tjedan, pa onda sve redom kako što dođe
A hormoni me peru i peru, jučer sam slušala Vanessa Mae, I can, can you..(Offenbach). Od čiste euforije i sreće što sam čula tu stvar, rasplesala sam se da bi na kraju počela plakati, jer me pjesma podsjetila na djetinjstvo , raznježilo me totalno.
Hvala cure od srca
Ja nemam namjeru ubrzo kupovati opremu, a neću ni čekati zadnji tren. Nas čeka kompletna renovacija stana prije nego beba dođe, muka mi je od same pomisli na to.
Kod mene u Splitu tako puše bura, samo gledam kako ce mi prozor izletit.
Jedan mali savjet vezano uz kinderbet...
Mi smo kupili za more kinderbet iz Ikee (stranice mu se ne spustaju) i imali velikih problema jer kad je Lucian bio na moru s mojima, mama ga nije mogla staviti unutra.
Svaki put je skoro i ona zavrsila unutra.
Niska je i ima problema s kicmom pa joj se tesko saginjati.
Cisto za razmisliti.
Bok cure
Sama pomisao od kupovanja i uređenja meni stvara stres.mi kao prvo moramo urediti stan u kojem nemamo nista tako da nam fali sve.za bebu nemam bas nista i svi prijatelji koji imaju djecu imaju male bebe i nista nemozemo posuditi. Naravno zivimo u hr i standard nam je takav kakav je tako da ce biti čupavo. Kad sam gledala cijene kolica mislila sam da cu se u nesvjest srusiti.tako da ako ne uspijemo posuditi u rijeci ima ducan sa polovnom djecjom opremom tako da cu kolica sigurno kupiti polovna i sve ostalo sta mogu.naravno madrac i te stvari ce biti nove..ja jos ne mislim pocet kupovat dok ne saznam spol..
Ima vam na fejsu mali andeo butik ili tako nesto i imaju vam sve hr proizvode,tetra pelene,posteljinu i tako te stvari.sve im je jako lijepo pa si pogledajte.tetra pelenice s uzorkom koje mozete kupiti po komad ili u paketima.
Ako netko ima jos kakve izvore neka piše, nama neznalicama ce jako puno koristiti..
Ja sam si baš jucer u lidlu kupila jos jedne pamucne tajice za 33kn.sad samo molim boga da zagrije jer od cica vise nemogu niti jednu jaknu zakopcat..
Lela cestitam na bebici
čitala sam da su dosta loše te tetre s uzorkom od mali anđeo i da se skupe u pranju...sad kao ukrasne za bljuckanje, zaštitu od sunca ili nešto tako su vjerovatno ok...
ja sam za sada odbila sve ponude za namještaj jer sam jednu dobila od ljudi koji su mi sumnjive čistoće i higijene pa me uopće i strah na šta lici taj kinderbed i komoda a kod ove što smo gledali je super jer se komoda pretvara u stol+ ormar i krevetić bez stranice i evo dječje sobe
i ono što sam rekla kolica ću dobro proučiti, uzeti 3 u 1 a onda kasnije i kvalitetnu autosjedalicu jer mi je to nekako najvažnije...
mislim da će mi velika ušteda biti korištenje platnenih pelena i tetri, nekorištenje vlažnih maramica, kremica (jer u mpp ne treba mazati guzu), kupanje m u maslinovom ulju...definitivno velika ušteda...
uglavnom se jako veselim tim kupovinama ali me još strah...evo otvorim sada klokanicu kad ono priča izgubili bebu u 20.tt
Curke evo mene da vas malo pozdravim... Čitam vaše postove di kažete da vam se vec vidi trbuscic,budite sretne,imate bebice unutra,koje su vesele i sretne... Ja vam također imam trbušcic (nikako da splasne),a prošlo je nešto manje od tjedan dana od zahvata... Ono pravi mali trudnicki trbušcic koji se primjeti kad sam u haljini,a hleče mi tesko nositi er me stežu,,, Uzivajte mi i budite sretne
Ja to mogu, ja to hoću....
Bok cure...
Lela cestitam...bas mi je drago..
Nego,sta se tice kupovanja stvari za bebaca nekako mislim cekat dok ne udem u 7 mj... nekako me strah prije... mada sam kolica vec nasla prije kakva zelim (na Fb stranici "Djecja kolica" ) taman imaju akciju 3u1 za nekih 2300 kn... mislim da je to odlicna cjena... samo da akcija duuuggooo potraje...hehe...
A sta se tice ostalih stvari dosta toga cu dobit tako da se nekako ne sekiram previse...ima vremena...
Ima i na Fb cura koja se zove MATEJA KOVAC i ima prekrasnih stvari za bebu i to jako jeftinih... ja sam sestri bila narucila set posteljinu sa ogradicom za samo 170 kn...i mogu vam rec da je jako lijepo a i kvalitetno... tako da si mislim od nje narucit tako neke stvarcice... Ali..ima vremena...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica ne brini oni ti cesto imaju akcije za kolica,ja ih vec neko vrijeme imam na faceu :)
Ja sam dosta te opreme gledala u ikei tako da mislim da cu tamo ici po krevetic i sve te potrepstine
Došla sa prvog pregleda bebica je velika 1,87 cm i srčeko kuca ko veliko .. Dobila uputnice za vađenje krvi i tablete folacin . Ni ja ne želim ništa još kupovat jer ipak mi je mama imala 2 spontana između mene i sestre pa me strah, ali ne smijemo o tome razmišljati. Cure samo pozitivno ...
NMareN želim ti čim prije novu bebolinu u trbuhu i školsku trudnoću
joj danas sam zarobljena u stanu...ova bura + glavobolja...jedva sam ručak skuhala
Sortiraj odgovore
Najstariji