Jesenske bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ljubav2
    04. Ožujak 2015. 00:18

lollipop, ja sam radila isto sve šta i ti.. ništa više :)

i to je sve šta trebaš..

kosee
    04. Ožujak 2015. 08:09

lolipop, i ja isto kao i ti. Mislim da je to sasvim ok.

Ja sam toliko pozitivnija i mirnija otkako sam s mužem dogovorila da ne idemo na kombinirani niti na te prenatalne testove. Još se uz to i fizički bolje osjećam tako da zadnjih tjedan dana doslovno cvjetam.   

jedino nemam više što za obući, sve skupa imam jednu suknju koja me ne stišće i u njoj sam svaki dan na poslu, užas

lollipop
    04. Ožujak 2015. 08:32

joj kosee znam točno...sve me nešto stišće...osjećam se kao kit i moram pod hitno kupiti vagu da se ne otmem kontroli...počela sam tamaniti kruh jer od njega nemam nikakve mučnine ni probavne tegobe ali nije dobra opcija za kile 
    jedve čekam da zatopli da mogu nositi tajice...imam jedne hlače i trenerke i ne podnosim nositi ništa usko...

• iva74
    04. Ožujak 2015. 08:34

e sad što se testova tiče, ja nisam nista posebno radila, znači na prvom pregledu papa test, dobila uputnice za vađenje kks, rh, torch. na drugom mi je radila briseve na ureaplasmu, klamidiju itd... i rekla mi je da cu sljedeci put kad dođem dobiti uputnicu za ogtt (znaci to ce biti oko 15 tjedna).

kosee
    04. Ožujak 2015. 09:45

lolipop, ja dobila 2kg, ali baš imam trbuh. Tako da sve normalno obučem, ali ne mogu sjediti na poslu jer me stišće preko trbuha, još ako ima neki gumb koji mi se usiječe u trbuh, užas  

Tako da sam u tajicama, toj suknji i gore u standardnim majicama. Neke trudničke hlače bi me preporodile, ali imam osjećaj da je još rano za to

kneginja
    04. Ožujak 2015. 09:55

IVA bok :) drago mi je da ti dr isto preporuča....ma pomoće ti ziher...

JA sam ga kuppila u St u Emezzeti..u hodniku ima nekakav štand sa čajevima...vrećica bila oko 20 kn. 
    ISto znam da ga imaju sve kuće čajeva,bar u mom kraju....a mozes pokušat i u BIO_BIO ako ga imaš di blizu.
    Ne znam od kud si pa ne  mogu tvrdit...ali naćeš ga stvarno nije sad eka rijetkost...pokusaj pitat i po apotekama....

Fluffy2
    04. Ožujak 2015. 10:36

Cure pa vi već rastete na veliko 
    Reka je moj ginekolog da mu je uvik ža litnjih trudnica, kaže da ćemo bit velike i debele po onoj vrućini i da se nećemo moć maknit! 

Fluffy

Ljubav2
    04. Ožujak 2015. 10:57

Bit ćemo ko bove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.