Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope23

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Hvala vam cure na odgovorima,ja se nadam da cu uskoro vidjet plusic,ako ne sada u skorije vrijeme onda.😊
    Ciklusi su mi redoviti,svakih 28 dana,i uvijek je tocna na dan menstruacija,a mozda sada od prevelikog stresa oko toga dal sam trudna ili nisam kasni.
    Najgore mi je to sto mi decko radi vani i zato na svake plodne dane pazim.Ako i nisam trudna sada,ja necu odustat od bebe i potrudit cu se,hvala jos jednom 😊

• Hope23

Prijavi adminu

Cure,zavrsila sam na hitnoj jer sam ugruske dobila,i imala sam spontani pobacaj,uzasno se osjecam

lorija

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Znaci ipak je bio pozitivan!!!
    Stvarno mi je zao zbog toga al ne budi tuzna puno vec misli pozitivno. Ocito nije islo nesto kako je trebalo. Bolje sad nego poslije. Bit ce bolje drugi put. 

• Hope23

Prijavi adminu

Bio je test pozitivan,i ja nisam odustala i vjerovala sam da sam trudna ali danas sam se probudila i vidjela neke cudne ugruske i otisla sam na hitnu i rekao mi ginekolog da je bio spontani pobacaj.Tuzna sam jako jer sam se ponadala,ali vjeujem da ce uskoro bit i ocekivani plusic,necu odustat.

luce35

Broj poruka: 1433

Prijavi adminu

Hope23, jako mi je zao ali nemoj odustati. I sama upravo prolazim isto, lagano krvarenje i ugrusci samo sta je meni kasnila 5-6 dana, testovi bili blijedi plusici pa izvadila betu koja je bila samo 35. Danas ponavljam  betu i uzv, nadam se da se sve ocistilo i da necu trebati raditi pauzu.

• tinkerbell94

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Žene, da li je ovaj test pozitivan? 

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Ne

• tinkerbell94

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Grizli

Ne

Budući da su sve crtice vrlo blizu jedna drugoj. 

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Ja vidim samo jednu crticu i to kontrolnu, da je pozitivan testna bi bila ispod nje. Zao mi je vise srece drugi put. 

• martina913

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Je li test pozitivan

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.