Hvala vam cure na odgovorima,ja se nadam da cu uskoro vidjet plusic,ako ne sada u skorije vrijeme onda.😊
Ciklusi su mi redoviti,svakih 28 dana,i uvijek je tocna na dan menstruacija,a mozda sada od prevelikog stresa oko toga dal sam trudna ili nisam kasni.
Najgore mi je to sto mi decko radi vani i zato na svake plodne dane pazim.Ako i nisam trudna sada,ja necu odustat od bebe i potrudit cu se,hvala jos jednom 😊
Cure,zavrsila sam na hitnoj jer sam ugruske dobila,i imala sam spontani pobacaj,uzasno se osjecam
Znaci ipak je bio pozitivan!!!
Stvarno mi je zao zbog toga al ne budi tuzna puno vec misli pozitivno. Ocito nije islo nesto kako je trebalo. Bolje sad nego poslije. Bit ce bolje drugi put.
Bio je test pozitivan,i ja nisam odustala i vjerovala sam da sam trudna ali danas sam se probudila i vidjela neke cudne ugruske i otisla sam na hitnu i rekao mi ginekolog da je bio spontani pobacaj.Tuzna sam jako jer sam se ponadala,ali vjeujem da ce uskoro bit i ocekivani plusic,necu odustat.
Hope23, jako mi je zao ali nemoj odustati. I sama upravo prolazim isto, lagano krvarenje i ugrusci samo sta je meni kasnila 5-6 dana, testovi bili blijedi plusici pa izvadila betu koja je bila samo 35. Danas ponavljam betu i uzv, nadam se da se sve ocistilo i da necu trebati raditi pauzu.
Ja vidim samo jednu crticu i to kontrolnu, da je pozitivan testna bi bila ispod nje. Zao mi je vise srece drugi put.
Sortiraj odgovore
Najstariji