lili vidim jedva vidljivu crticu ovako na slici.. moglo bi to bit pozitivno... Savjetujem da ponoviš sutra ili prekosutra s prvom jutarnom mokraćom ali bolje uzmi trakice iz Millera .. Meni su se one pokazale super.. Ja sam pravila s nekim drugim testićima prije očekivane M i jedva se vidila crtica. cure su mi preporučile te Miller trakice i već mi je sutridan bila vidljivija crtica.... Sretno i javi ishod
lili vidim jedva vidljivu crticu ovako na slici.. moglo bi to bit pozitivno… Savjetujem da ponoviš sutra ili prekosutra s prvom jutarnom mokraćom ali bolje uzmi trakice iz Millera .. Meni su se one pokazale super.. Ja sam pravila s nekim drugim testićima prije očekivane M i jedva se vidila crtica. cure su mi preporučile te Miller trakice i već mi je sutridan bila vidljivija crtica…. Sretno i javi ishod
Javljam da je test pozitivaan! Jeeej 😊😀
Pozdrav cure,ovako...nadam se da mi mozete pomoc....Menstruacija mi kasni 2 dana,imam jako bolne grudi vec desetak dana a takoder od ovulacije imam i dalje prisutne grceve kao kada treba dobit ali to vec dugo traje...Radimo na bebi i nadam se pozitivnom rezultatu😊
Napravila sam 3 testa koja su mi ovako pokazala i nadam se da mi mozete pomoc jer me zanima dali je test pozitivan,hvala unaprijed...
Sortiraj odgovore
Najstariji