Ta skroz lijevo ti nije testna crtica, nazalost. Druga ti se mora pojaviti samo malo lijevo od ove kontrolne.
Pogledaj na uputama ili netu sliku poz.testa.
Ako ti je inace bas tocna M onda bi nakon 3 dana vec trebao bit poz.test, ali mozda ti je O bila kasnije pa testic jos ne pokazuje. Probaj sutra ujutro opet, ali bas sa prvim jutarnjim ili izvadi betu, tu onda nema dileme.
Sretno!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Pozdrav curke!
Registrirala sam se upravo na Klokanicu. Hitno trebam vaša mišljenja! Jel ovaj test pozitivan? (od šoka jedva tipkam, a i prošlo je već 10 minuta)... ajmeeeee!!!! Što vi mislite? Ova vodoravna linija se vidi jasno ko dan, ali ova vertikalna se nadgleda! Dakle, vidi se ali jako blijedo. Na testu piše da bez obzira koja crta bila svjetlija ili tamnija da je test valjan odn pozitivan...
Mišljenja???
Pozdrav Uglata, tu se vidi druga crtaTako je i meni bilo, rano sam radila test, pa je prvo bila jako blijeda, prekosutra sam ga ponovila i vidjela se jasnija crta. Ja sam prvi dan nekako izignorirala tu crticu, osim što sam se kao i ti pojavila na Klokanicu cila u šoku...Ugl, pozitvno je. Bez panike, ponovi test za koji dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji