Je li test pozitivan?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    04. Studeni 2024. 14:14

lili2233

Cao, treba mi pomoc. Napravila sam clearblue test i nakon 3 minute bio je negativan, te nakon sat i po vremena je dosla neka crtica kao da je pozitivan. Kad sma vidila napravila sam drugi i taj je bio negativan isto. Navodno sam cula da se nakon nekog vremana pojavi crtica. Je li pozitivno ili negativno?

Negativno. Rezultati testa očitavaju se u vremenu koje je naznačeno u uputama. Većinom nakon 5min, a nikako ne nakon 10min. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    04. Studeni 2024. 14:14

lili2233

Cao, treba mi pomoc. Napravila sam clearblue test i nakon 3 minute bio je negativan, te nakon sat i po vremena je dosla neka crtica kao da je pozitivan. Kad sma vidila napravila sam drugi i taj je bio negativan isto. Navodno sam cula da se nakon nekog vremana pojavi crtica. Je li pozitivno ili negativno?

Negativno. Rezultati testa očitavaju se u vremenu koje je naznačeno u uputama. Većinom nakon 5min, a nikako ne nakon 10min. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Lukana
    06. Studeni 2024. 20:17

Pozdrav,

Da li je neko imao iskustva
    Juce ujutro sam radila test i u roku od 3-4 minuta se pojavila druga linija ali jako jako svetla,

Danas sam opet uradila test i isto za 3-4 minuta se pojavila druga linija jako svetla, 
    Znam da sam rano radila ali nisam izdrazala, danas mi je 6 dan od transfeda blastociste, ne racunajuci dan transfera

Da li evaporacijska linija moze da se pokaze u prvh par minuta?

Marina.25
    07. Studeni 2024. 11:30

Lukana

Pozdrav,

Da li je neko imao iskustva
    Juce ujutro sam radila test i u roku od 3-4 minuta se pojavila druga linija ali jako jako svetla,

Danas sam opet uradila test i isto za 3-4 minuta se pojavila druga linija jako svetla,
    Znam da sam rano radila ali nisam izdrazala, danas mi je 6 dan od transfeda blastociste, ne racunajuci dan transfera

Da li evaporacijska linija moze da se pokaze u prvh par minuta?

Ubacite nam sliku

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.