Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Javljam 😉

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Evo test sa e baya ,nazire se druga crtica ( nadam se da ju i vi vidite 😏) uz to da sam ga masu put radila nikad nije ni sjena bila druga crtica,sad prvi put u 5godina ,molim vas misljenje

Bluegirl

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

Vidi se druga crtica. Probaj pricekat jos koji dan ili izvadi krv pa da znas na cemu si. Drzim fige 😊

• Pcelicamaja123

Broj poruka: 4

Prijavi adminu
    Jeli ovo pozitivan test ili?
    Jeli ovo pozitivan test ili?
  • samy_lo

Broj poruka: 302

Prijavi adminu

Pcelicamaja ja na ovoj slici nista ne vidim,osim kontrolne,da je malo blize slika mozda,bolje bi se vidjelo.

• Pcelicamaja123

Prijavi adminu

Mislila sam na ovu crtu koja je na pregibu tamo dalje od kontrolne lijevo, malo tamnije nešto. Vidjela sam da je Hope stavila slične slike isto je crtica bila dalje pa je ipak bila trudna. Nadam se da je to evaporacijska jer ne planiram trudnoću, međutim eto menga mi kasni već 6 dana, nikada nije toliko. Možda 1-2 zadnjih par mjeseci, inače u dan točno. Od prošle menstruacije nisam ni imala odnose da dečkom, nego prije prošle, osim ako ta prošla M nije ni bila menga nego implantacijsko, jer je prva 3 dana bila jako oskudna i svijetlije boje kakvu nikad nisam imala, doduše na kraju je ipak trajala 7 dana kao i uvijek i bilo i malo obilnije kasnije, ali svejedno, eto. Nisam se brinula do sad dok mi nije kasnila toliko. Inače dosta sam bila pod stresom zadnjih mjesec dana. Nisam jedno 2 tjedna spavala normalno. Pa se nadam da nije ništa i da ću uskoro dobiti. Samo što ne osjećam apsolutno ništa, ni da ću dobit ni da se išta događa, osim što mi kasni. Ovo je 2. Test, i prvi je takav bio. Sa kontrolnom vrtom i malo dalje ovo na pregibu tamnije. Pa nisam bila sigurna jel to negativno ili što. Inače prije mj dana me mučila i neka upalica, pa sam koristila canesten vaginaletu i kremu taman noć prije M, pa je i ona možda začepila protok krvi pa je zato bila oskudnija? Koliko zbog stresa M može kasnit? Hvala.

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Pcelicamaja ovo je definitivno negativan test. Ako nisi odnose imala u ovom ciklusu a kasni ti toliko dana da je trudnoca u pitanju imala bis jasno vidljivu drugu strtu. To na pregibu je evaporacijska crta a ne testna. I implantacijsko krvarenje je oskudno i traje kratko. Hope koliko se sjecam je radila ranije test a kod ranog testiranja je uvijek mogucnost da test pokaze krivo. Vjerojatno ti zbog upale kasni mjesecnica. Ukoliko ti ne dodje M javi se ginekologu na pregled. 

• Pcelicamaja123

Prijavi adminu

Grizli

Pcelicamaja ovo je definitivno negativan test. Ako nisi odnose imala u ovom ciklusu a kasni ti toliko dana da je trudnoca u pitanju imala bis jasno vidljivu drugu strtu. To na pregibu je evaporacijska crta a ne testna. I implantacijsko krvarenje je oskudno i traje kratko. Hope koliko se sjecam je radila ranije test a kod ranog testiranja je uvijek mogucnost da test pokaze krivo. Vjerojatno ti zbog upale kasni mjesecnica. Ukoliko ti ne dodje M javi se ginekologu na pregled.

Hvala puno  😊 nadam se da je tako. 

• medinaal

Broj poruka: 8

Prijavi adminu
    Test
    Test

Drage moje da li ovo znaci pozitivan test?

Bluegirl

Broj poruka: 497

Prijavi adminu

Druga crtica se definiticno vidi. Iako jos slabo ali tu je 😊😊

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.