Je li test pozitivan?

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope23

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

lorija nadam se da je test pozitivan,zvala sam ginekologa i rekao mi je da tek nakon tjedan dana dodem vadit krv i na pregled,ja cu do tad izludit cekajuci,nadam se da ce bit sve dobro i da je trudnoca,i hvala 😊

Grizli

Broj poruka: 8276

Prijavi adminu

Hope nazalost to su negativni testovi. Ta druga crtica je evaporacijska 

• Hope23

Prijavi adminu

Bas mi je zao sada,ponadala sam se da su pozitivni,i dalje me bole grudi i imam sve simptome trudnoce,dali kislite da je mozda rano da sam radila testove?

Grizli

Prijavi adminu

Oprosti poslalo mi prije nego sam dovrsila. Lijeva crta ti se nalazi na zadebljalom dijelu a ne na testnom. Da je pozotovmo lijeva crtica bi ti bila blize desnoj. Tako da nazalost mislim da si prerano zvala gin. Probaj za 3-4 dana ponoviti test pa vidi kako ti se ocita rezultat. Mozda si samo prerano radila test pa nije jos dosta hcg u mokraci

Grizli

Prijavi adminu

Mogice da je rano ako nisu osjetljivi testovi. Nemoj se obeshrabriti. Pricekaj jos par dana pa ako netko dobijs M ponovi test. I iskreno se nadam da ces onda ugledati plus kako treba. Sretno

• Hope23

Prijavi adminu

Nisam jos dobila i nadam se da ni necu jer stvarno zelim dijete,i sada mi jedino preostaje cekati i nadam se da necu ni dobit menstruaciju....pokusat cu koji dan napravit test i nadam se da ce bit pozitivni,nikako se ne mogu opustit i stalno razmisljam o tome,nikad se nisam ovako osjecala

lorija

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Izvini Hope ako je tako. Mozda sam jutros prenaglila s odgovorom iz sna ☺. Moja iskustvo je  da sam radila najjeftiniji test u vecernjim satima dva dana prije ocekivane M i bila je ta neka blijeda crtica. Poslije nisam ponavljala.
    Zelim ti svu srecu da bude pozitivan ak ne ovaj put onda sljedeci. Ako ne mozes cekati uzmi neki pouzdaniji pa nam javi. Sretnooo i izvini u svakom slucaju. 

• Hope23

Prijavi adminu

Ma u redu je😊 samo sam jako lose volje sada jer sam radila test iz ljekarne i nista mi nije pokazao,negativan je...jos uvijek se tjesim da je mozda prerano i da nema dovoljno hcga,ali ne znam vise sta da radim i kako da se oraspolozim...svako malo idem na wc da vidim da mozda nisam dobila i hvala Bogu jos nista,iscjedak je prozirno bijele boje i dalje a kasni mi menstruacija i dalje me bole grudilorija a dali ti je drugi test bio pozitivan ili?

lorija

Broj poruka: 1015

Prijavi adminu

Hope nisam poslije ponovo ni radila jer je bio pozitivan samo se slabo vidjelo.
    Kakvi su ti ciklusi? Kasni li ti inace?
    Nemoj biti tuzna zbog toga ako je negativ vec idi dalje na posel al prvo dobij ako trebas :)

Grizli

Prijavi adminu

Hope nemoj se deprimirat nazalost ponekad nam se zelje de ostvare jako brzo, a ponekad nas samo malo zavlace... Nije nemoguće da si ipak trudna a test je jos uvijek negativam, ali isto tako je moguce da ti se malo poremete hormoni. To je normalno kad krenete na bebu i od jake zelje onda nase tijelo jednostavno podivlja i zavlaci nas kad ne treba. Ajde drzi se i zelim ti plus sto prije da ugledas

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.