Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Ja  sam radila 14.2 i bio je potpuno negativan,i onda u petak pa ponedjeljak,pa jucer.Svi su bili osjetljivosti 25 (necega)a pokazivali tako slabasnu crtu,a beta 75.9,znaci da su ti testovi trebali imati boju kao i testna crtixa...ne vjerujem im vise.Ti kazes zadnji odnos 18.2 i da si tad ostala trudna,nema sanse da test pokaze.

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Našla sam sad na netu da menstruacija može izostati ako je sluznica bila pretanka i da se nije imalo šta oljuštiti nakok duphastona??? Ma daj me nemoj zezat zar još i to može biti? Ništa više ne znam. Otići ću danas kod dr. pa nek pogleda kakva je debljina sluznice. Brinem se i sad bi samo čudo moglo biti da sam zaista trudna

suza4

Prijavi adminu

I ja sam non stop citala o tome.prosli mjesec kad sam pila,dosla mi je nakon 16dana od zadnje tbl.(to mi je bio prvi ciklus da pijem)taj dan bila sam kod ginekologa i sluznica je bila 11mm,poslijepodne sam prokrvarila.

light

Prijavi adminu

Ova srčeka su dani kad smo imali odnose, zadnji ke bio 18 kao što vidiš, poslje nismo imali, očekivala sam mengu a kad nije došla nismo htjeli iz nekog straha da ne bi šta bilo. Ma bez veze se brinemo ali eto.

light

Prijavi adminu

Nismo stigli više puta ovaj mjesec, puno se toga desilo u obitelji i na poslu i bili smo preumorni od svega bas zato ne kuzim dali je moguce da je upalilo ili se opet nesto zakompliciralo

light

Prijavi adminu

suza4

I ja sam non stop citala o tome.prosli mjesec kad sam pila,dosla mi je nakon 16dana od zadnje tbl.(to mi je bio prvi ciklus da pijem)taj dan bila sam kod ginekologa i sluznica je bila 11mm,poslijepodne sam prokrvarila.

Ja pijem vec nekolilo ciklusa i do sada je bilo tocno na dan zato i jesam u panici. Kao sve ide u prilog da nisam trudna zanima me samo sta je i da idem dalje u nove pobjede

suza4

Prijavi adminu

Idi ti dr,nek ti da da vadis betu to ce ti pokazati.Ja sam ostala trudna ili 9 ili 14.

light

Prijavi adminu

Da, otić ću danas pa javim što je bilo. Hvala ti na podršci

suza4

Prijavi adminu

Ajde pa javi..na iglama sam i ja.Drzim fige😊

baarbaraa29

Broj poruka: 899

Prijavi adminu

Pratim, ali nista ne pisem jer se ne kuzim u D - tablete, ali daj Boze da M nema zbog onog sto si svi zelimo!
    Javljaj!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.