Ja sam radila 14.2 i bio je potpuno negativan,i onda u petak pa ponedjeljak,pa jucer.Svi su bili osjetljivosti 25 (necega)a pokazivali tako slabasnu crtu,a beta 75.9,znaci da su ti testovi trebali imati boju kao i testna crtixa...ne vjerujem im vise.Ti kazes zadnji odnos 18.2 i da si tad ostala trudna,nema sanse da test pokaze.
Našla sam sad na netu da menstruacija može izostati ako je sluznica bila pretanka i da se nije imalo šta oljuštiti nakok duphastona??? Ma daj me nemoj zezat zar još i to može biti? Ništa više ne znam. Otići ću danas kod dr. pa nek pogleda kakva je debljina sluznice. Brinem se i sad bi samo čudo moglo biti da sam zaista trudna
I ja sam non stop citala o tome.prosli mjesec kad sam pila,dosla mi je nakon 16dana od zadnje tbl.(to mi je bio prvi ciklus da pijem)taj dan bila sam kod ginekologa i sluznica je bila 11mm,poslijepodne sam prokrvarila.
Ja pijem vec nekolilo ciklusa i do sada je bilo tocno na dan zato i jesam u panici. Kao sve ide u prilog da nisam trudna zanima me samo sta je i da idem dalje u nove pobjede
Sortiraj odgovore
Najstariji