Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Beta 75.9 .U soku sam😁😁

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Weeeee!!!!! Bravoooo!!!! Čestitam draga i sad se samo čuvaj mazi i pazi

light

Prijavi adminu

I pričekaj s ultrazvukok i pregledima, doktor će ti dat neki termin ali bolje je pričekat da bebica naraste da se vidi odmah srce i sve. Ovako se ništa ne vidi još

suza4

Prijavi adminu

Hvala.Rekao mi je da dodjem za 7dana ponovno vaditi betu😃Ja testovima vise ne vjerujem😡😡

light

Prijavi adminu

Da, želi vidjet da li će se dalje pravilno razvijat trudnoća. Još sad da vidimo šta će biti samnom. Strpljen spašen 

suza4

Prijavi adminu

Drzim ti fige.Javljaj

baarbaraa29

Broj poruka: 899

Prijavi adminu

Suzo cestitke!!!!!!!!!!! Javljaj se i dalje!
    Light ti pogotovo!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

suza4

Prijavi adminu

Hvala Barbara😊😊😊

light

Prijavi adminu

Danas je 35 dan ciklusa i 11 dan od zadnje popijene tablete duphastona i test je negativan s prvim jutarnjim urinom  ne razumijem šta se događa, inaće bi dobivala 29-30ti dan ciklusa što znači da kasni cca 6 dana. Zar je moguće da se još ništa ne vidi? Sad sam već zabrinuta šta je ako nije trudnoća. Grudi me i dalje bole i napete su i punije, apetit mi je pao, nista mi se ne jede, jedem jer moram jesti. Suza kad si ti dobila prvi pozitivni? Ne znam ima li jos nade, dali da jos malo cekam? Nemam volje ici kod doktora, toliko sam toga vec prosla i nisam raspolozena da opet netko "kopa" po meni, bas nisam 

light

Prijavi adminu

Otici cu danas popodne kod dr. da vidim sta ce reci, nemam izbora. Nek pogleda sta se događa

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.