Ma ništa ne osjećam, ništa me ne boli, tu i tamo malo pritisak na jajniku osjećam i to je to. Grudi bole i dalje, punije su i tvrđe. U glavi sam malo smušena i pao mi je apetit, ništa mi se ne jede a inaće pred mengu trpam slatko ko blesava
Znači da beta raste i to je dobro. Kažu da su mučnine uvijek pozitivna stvar
Uspjela sam telefonski dobiti konktetan savjet od jedne specijalistice da zadebljala sluznica ima veliku vjerojatnost trudnoće i da pričekam i napravim test ako ne dođe menstruacija. Kaže da moja liječnica nije smjela tako pristupiti. Suza kako se osjecas? Ja sam smusena nemam apetit i stalno osjecam slabost i pritisak u zdjelici, bolne grudi i lagani bjelkasti iscjedak su i dalje tu.
Wouhouuu!! Daaaj Boze da je u pravu!
Uh ja bi na tvom mjestu grizla nokte i na nogama, a ne samo rukama, ali ti mirno u strpljivo!
Sta ti je rekla koliko da jos cekas prije testa???
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Nije ništa naglasila kada. Rekla je imaš dvije opcije ili si trudna a velika je vjerojatnost da jesi ili će menga doći jer je u oba slučaja sluznica zadebljala. Važno da nije neka cista a toga sam se i bojala. Rekla je da se smirim i opustim i da se ništa ne brinem jer ako je trudnoća prerano je da se bilo šta vidi. Ja sam mislila pričekat do ponedjeljka ako do tad ne prokvarim
Pa rekla sam ti ja.Ja sam ok,probada me tu i tamo i imam osjecaj kao da nesto curi a nema nista...tako mi je bilo na pocetku i u prve dvije trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji