Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Napravi sutra test s prvom mokracom

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Budem pa ćemo vidjet 😄

suza4

Prijavi adminu

Pa jel imas osjecaj da ce doci;mislim jel te probada i to?

light

Prijavi adminu

Ma ništa ne osjećam, ništa me ne boli, tu i tamo malo pritisak na jajniku osjećam i to je to. Grudi bole i dalje, punije su i tvrđe. U glavi sam malo smušena i pao mi je apetit, ništa mi se ne jede a inaće pred mengu trpam slatko ko blesava

suza4

Prijavi adminu

I ja nisam mogla jesti.Jutros sam imala mucnine

light

Prijavi adminu

Znači da beta raste i to je dobro. Kažu da su mučnine uvijek pozitivna stvar 

light

Prijavi adminu

Uspjela sam telefonski dobiti konktetan savjet od jedne specijalistice da zadebljala sluznica ima veliku vjerojatnost trudnoće i da pričekam i napravim test ako ne dođe menstruacija. Kaže da moja liječnica nije smjela tako pristupiti. Suza kako se osjecas? Ja sam smusena nemam apetit i stalno osjecam slabost i pritisak u zdjelici, bolne grudi i lagani bjelkasti iscjedak su i dalje tu.

baarbaraa29

Broj poruka: 899

Prijavi adminu

Wouhouuu!! Daaaj Boze da je u pravu!
    Uh ja bi na tvom mjestu grizla nokte i na nogama, a ne samo rukama, ali ti mirno u strpljivo!
    Sta ti je rekla koliko da jos cekas prije testa???

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

light

Prijavi adminu

Nije ništa naglasila kada. Rekla je imaš dvije opcije ili si trudna a velika je vjerojatnost da jesi ili će menga doći jer je u oba slučaja sluznica zadebljala. Važno da nije neka cista a toga sam se i bojala. Rekla je da se smirim i opustim i da se ništa ne brinem jer ako je trudnoća prerano je da se bilo šta vidi. Ja sam mislila pričekat do ponedjeljka ako do tad ne prokvarim

suza4

Prijavi adminu

Pa rekla sam ti ja.Ja sam ok,probada me tu i tamo i imam osjecaj kao da nesto curi a nema nista...tako mi je bilo na pocetku i u prve dvije trudnoce.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.