Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

light

Koji je to test? Može varirati, hormon je prisutan ali sve ti ovisi koliko si danas tekućine popila. Treba pokušati s betom i s prvim jutarnjim urinom?

Gravignost mini.Ma pila sam soka puno jer sam non stop zedna,potamnile mi areole .Sutra idem u 7 k doktoru..sad sam luda.Jel vidis ti crtu ili ja umisljam?Pa majku mu valjda bi od 5.2 dosla (jos pila duphastone).

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Ja sam isto već luda i nemam strpljenja, zavidim ženama koje imaju debelo pozitivan test čak i prije kašnjenja nenstruacije. Nisam imala mira pa sam pratila i strane forume i pitala se pa dobro kak je to moguće a ja nikako da dobijem tu drugu crticu. Ali dobro rekoh sebi smiri se do petka pa ako ni tad ne bude niša pravac doktoru. 

suza4

Prijavi adminu

light

Ja sam isto već luda i nemam strpljenja, zavidim ženama koje imaju debelo pozitivan test čak i prije kašnjenja nenstruacije. Nisam imala mira pa sam pratila i strane forume i pitala se pa dobro kak je to moguće a ja nikako da dobijem tu drugu crticu. Ali dobro rekoh sebi smiri se do petka pa ako ni tad ne bude niša pravac doktoru.

Nemam pojma sta da kazem i mislim...crta je prisutna a sad...

suza4

Prijavi adminu

suza4

light

Nemam pojma sta da kazem i mislim…crta je prisutna a sad…

Hoce on meni uopce moci sta vidjeti na uzv

light

Prijavi adminu

Je je crtica je tu definitivno. Ja sam jutros intim plus imala i nije ništa pokazao. Tražila sam po netu koji je najpouzdaniji pa tu nema pravila, samo je beta HCG siguran. I ja isto idem za tom idejom da moram prokrvarit obzirom na duphaston zato sam toliko i luda

suza4

Prijavi adminu

light

Je je crtica je tu definitivno. Ja sam jutros intim plus imala i nije ništa pokazao. Tražila sam po netu koji je najpouzdaniji pa tu nema pravila, samo je beta HCG siguran. I ja isto idem za tom idejom da moram prokrvarit obzirom na duphaston zato sam toliko i luda

Pa da,razumijem te.Bacila sam test,samo blejim u njega a ionako do sutra necu nista znati...Slat ce on mene sutra da vadim betu 

light

Prijavi adminu

Prebrza si mi s postovima, na mobu pa sam pa ne stizem tipkat  vidjet ce ti da li je trudnoća tj da li je prisutna gestacijska vrečica. Lako moguće da će te opet poslat vadit betu. Meni je iskreno išlo na živce to stalno guranje aparature kad je rana trudnoća jer izbjegavam i sex od nekog straha da de kaj se poremeti, možda neopravdano ali takav imam osjećaj da je sve to previše kad je tak friško. 

suza4

Prijavi adminu

light

Prebrza si mi s postovima, na mobu pa sam pa ne stizem tipkatvidjet ce ti da li je trudnoća tj da li je prisutna gestacijska vrečica. Lako moguće da će te opet poslat vadit betu. Meni je iskreno išlo na živce to stalno guranje aparature kad je rana trudnoća jer izbjegavam i sex od nekog straha da de kaj se poremeti, možda neopravdano ali takav imam osjećaj da je sve to previše kad je tak friško.

Vec par dana imam nekakvi vodeni isjedak bez boje i mirisa,nikad to nisam imala

light

Prijavi adminu

Meni ti je draga moja ovak, sise naotečene i bradavice kao da su malo veće ( teško je ocjenit jer su inace vece) ali su žile izražajnije, naotečena sam ko buhtla, dan kad sam trebala dobit sam imala lagane grčeve i sve sam čekala da procurim ali ništa, od tada nikakvih bolova, tu i tamo me malo štrecne, pisam svako malo ali i trudim se sto vise pit, spavat inace mogu stalno i stalno mi se spava a danas sam na poslu začuđujuće bila skroz ok i puna energije. Iscjedak je tamo pred mengu bio obilat i mliječan kao losion neki a sad ga ima ali jako malo tek toliko da je. Svako malo trčim na wc i mislim si evo procurilo je a ono ništa. Postala sam opsjednuta i imam jedno malo ogledalce i stalno škicam kaj se događa dole a muž mi se smije i kaže ti nisi normalna  Ne znam više šta da mislim, ovo je teška igra živaca. 

suza4

Prijavi adminu

light

Meni ti je draga moja ovak, sise naotečene i bradavice kao da su malo veće ( teško je ocjenit jer su inace vece) ali su žile izražajnije, naotečena sam ko buhtla, dan kad sam trebala dobit sam imala lagane grčeve i sve sam čekala da procurim ali ništa, od tada nikakvih bolova, tu i tamo me malo štrecne, pisam svako malo ali i trudim se sto vise pit, spavat inace mogu stalno i stalno mi se spava a danas sam na poslu začuđujuće bila skroz ok i puna energije. Iscjedak je tamo pred mengu bio obilat i mliječan kao losion neki a sad ga ima ali jako malo tek toliko da je. Svako malo trčim na wc i mislim si evo procurilo je a ono ništa. Postala sam opsjednuta i imam jedno malo ogledalce i stalno škicam kaj se događa dole a muž mi se smije i kaže ti nisi normalna Ne znam više šta da mislim, ovo je teška igra živaca.

Haha😂😂Ja cu sutra saznati a ti ponovi test za 2 dana

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.