Joj pa bas ste na 100 muka ali Suzo crtica je tu, a ja nazalost nemam jos iskustva ni sa najsvijetlijom verzijom, ali masu puta sam procitala da doktori kazu da test moze biti lazno negativan, ali lazno pozitivan nikako, a tvoj je definitivno pozitivan.. Ujutro u 7.05 javljaj
Light a jesi skuzila sama mozda da ovulacija izostaje? Bilo kako? Izostanak sluzi...
Meni su trakice svaki mj.bile pozitivne, nekad i po 2 dana za redom, M me ne bole, ali O osjetim.. a na zadnjem uzv endometriji 23.dc bio samo 7mm a gino kaze da bi trebao biti od 8 do 12 pa mi je izprezentirao kao da mozda O nisam ni imala..
Nisam vise pametna ni u cemu!
Koliko vi dugo pokusavate? Kad ces pravit test??
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Joj pa bas ste na 100 muka ali Suzo crtica je tu, a ja nazalost nemam jos iskustva ni sa najsvijetlijom verzijom, ali masu puta sam procitala da doktori kazu da test moze biti lazno negativan, ali lazno pozitivan nikako, a tvoj je definitivno pozitivan.. Ujutro u 7.05 javljaj
Light a jesi skuzila sama mozda da ovulacija izostaje? Bilo kako? Izostanak sluzi…
Meni su trakice svaki mj.bile pozitivne, nekad i po 2 dana za redom, M me ne bole, ali O osjetim.. a na zadnjem uzv endometriji 23.dc bio samo 7mm a gino kaze da bi trebao biti od 8 do 12 pa mi je izprezentirao kao da mozda O nisam ni imala..
Barbara javljam😊
Light a jesi skuzila sama mozda da ovulacija izostaje? Bilo kako? Izostanak sluzi…
Ja znam da nemam ovulacije tj. nekad imam nekad ne ali doktorica nije htjela na agresivnu terapiju buduci da sam imala 2 trudnoce, jednu spontani a druga biokemijska tako da mogu ostat trudna samo duze treba jer treba potrefit ovulaciju
Evo ja izvadila betu,u 11 ce biti gotova.
Jutros radila test sa prvom jutarnjom mokracom i opet blijeda crta.😡😣😕
Htjela sam ti pisat jučer ali nisam imala snage jer sam cijeli dan bila na nogama. Uglavnom i ja sam radila s tim zad zadnji put gravignost mini i može biti da je slabije osnetljiv. Išla sam ga škicnut jučer jer je ostao u kupaonici i učinilo mi se kao da se nazire neka crta skoro bezbojna ili sam si umislila hahaha. Ja ću probat izdržat još koji dan jer menge nema i dalje, nekaj se događa sigurno sad samo sve ovisi šta je. Ako nisam trudna htjela bih da dođe menga i bok a ne da je neka cista ili neki veći problem
Radila 3 testa i na svakom se vidi blijeda crta…pa nemoguce da sva tri ne valjaju..i prije sam radila sa ovim testom i nika nije bilo druge crte…sta je sa mnom boga pitaj.
Meni ti je bila blijeda crtica kad sam imala biokemijsku ali ona je nestala odmah nakon 2 dana uopće je nije bilo i prokrvarila sam. Kod tebe je stalno iste boje. Kažem ti sigurno ti urin nije bio koncentriran i to je to. Jel te doktor gledao ili te smo poslao da izvadiš betu? Šta je rekao?
Sortiraj odgovore
Najstariji