Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Evo sad izašla iz ambulante. Kaze endometrij zadebljao ali nema trudnoće i ako ne dođe za 7 dana da se naručim na kontrolu i Petrovu. Bez ikakvih dodatnih objašnjenja. Ljuta sam i nisam nimalo zadovoljna. Ali mi je lakše jer nema nikakvih cista ili nešto što bi sve zakompliciralo

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Endomerrij bude zadebljan i u trudnoci.Ni meni nije nista jucer vidio...tako da....
    Opet nista ne znas,i opet si na sto muka,isto kao sto sam i ja prolazila zadnjih tjedan dana.

light

Prijavi adminu

Suza ni tebi nije vidio trudnoću? Meni je ona rekla da nema trudnoće i nije mi ni dala izvadim betu? 

suza4

Prijavi adminu

Pa sta ce mi vidit kad je proslo 15-16 dana od odnosa,nema sanse da vidi

light

Prijavi adminu

suza4

Pa sta ce mi vidit kad je proslo 15-16 dana od odnosa,nema sanse da vidi

Da znači ista stvar. Vidiš on je barem ostavio opciju neku a ova moja me odkantala da tu nema ništa. 

suza4

Prijavi adminu

A sta reci...Napravi test u petak,do tad bi ti se trebala bar svijetla crtica pojaviti☺

light

Prijavi adminu

Opet sam se bacila na čitanje na stranim forumima. I nađem na ženicu koja je na kraju rodila ali na početku trudnoće se ništa nije vidjelo i netko je dao komentar da se na UZV praktički ništa ne vidi dok beta nije oko 2000. Možda je stariji post i UZV je sad kvalitetniji ali barem na ovim UZV po domovima zdravlja kao što je kod ove moje nije ni čudo da nije imala šta vidjet. Bitno da je važno rekla da nema trudnoće

suza4

Prijavi adminu

Pa nema sanse da je sta vidjela.Pa moja m je bila zadnja 10.1 a ja sam ostala trudna izmedju 9-15.2...ni moj ginekolog nije bolji ima 65 god i jedva ceka da te se rijesi.

suza4

Prijavi adminu

Meni ce morat pomaknuti termin za cijeli mjesec

light

Prijavi adminu

Ti barem znaš da je bebica tu samo je prerano. Ja ne znam šta da mislim. Menge i dalje nema. Ne želim se nadati da bi ipak nešto moglo biti. Da je barem rekla pričekat ćemo pa idi izvadit betu i da mi je dala uputnicu ili ostavila prostora da nije još ništa sigurno nego je samo rekla nema trudnoće i menstruacija će doći. Kako da ne vjerujen doktoru a opet kako da vjerujem kad me tako preko one stvari obradila i bez ijednog konkretnog pitanja ili pojašnjenja

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.