Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Izvadit ću pa ćemo vidjeti. Izluđuje me taj neki glipo osjećaj kao da nešo curi. Danas mi je poceo i neki pristiak dolje na stidnu kost tocno u sredini. S kim god pričam od kolegica sve su imale neke druge simptome

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Tako je i meni bio osjecaj kao da nesto curi

mono1111

Broj poruka: 3142

Prijavi adminu

Light,
    Drzim figeee !
    Steta sto se ne vidi slika !
    Izvadi betu, bas me zanima !
    Vjerovatno je ako.si T da je O bila kasniie !

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Light,gdje si?
    Šta ima s tobom?

light

Prijavi adminu

Imali smo jako buran vikend pa nisam stigla pisati. Nisam isla vadit betu tj. spremala sam se danas ići ali sam jutros ponovila test i nije bilo ničeg baš ni malo se nije naziraka ta druga crtica. Suprug se nekako i dalje nada da je bila kasna ovulacija jer jako zeli bebu ali ja sam se pomirila s time da nista ovaj put. Imali smo odnose za vikend i jucer kad sam isla na wc bila je kapljica onako smeđe krvi ali to je očito bilo od odnosa. Ne znam šta se događa i zašto nisam prokrvarila od duphastona. Nikad mi se nije desilo da sam ga popila a da nije nastupilo krvarenje. Nitko mi ništa ne zna objasnit

light

Prijavi adminu

Poslala sam mail u Petrovu i objasnila situaciju pa su mi dali termin sad za cetvrtak da me doktorica pogleda i moram se sad psihički pripremit da sve ispitam. Muž se stalno ljuti na mene da se ne znam zauzet i postavit prava pitanja i u pravu je. Ja izađem iz ambulante sva izgubljena i bez odgovora. Vidjet ćemo šta će reći. Suza kako je kod tebe situacija?

mono1111

Broj poruka: 3142

Prijavi adminu

Light,
    Napisi sve na papir sto ju trebas pitati da ne zaboravis.
    Ja sam isto vjecito zaboravljala ali sad se pripremim i ne zaboravim, haha, kad citam sve s papira sto ju trebam.pitati.
    Ne znam stvarno u cemu je s tvojom situacijom.
    Odmah javi sto ti je rekla.

light

Prijavi adminu

Krivo sam napisala u srijedu idem. Opet je bilo danas malo smeđe krvi ali samo kao trag u sluzi. Sad samo da ne prokrvarim do srijede da me može pogledat. Danas sam baš tužna i ljuta i što nisam na folikulometriju išla, što mi to nije ni predložila niti sam zapravo ikad znala imam li ovulaciju ili ne i sve to toliko dugo traje. Ljuta sam i što nije odmah dala te klomofene da izazovu ovulacije možda bi sad bila trudna već. Ljuta sam na cijeli sistem gdje se stalno s nama netko lopta i ništa ne poduzima. I teško mi je gledat muža koji se svaki mjesec sve više nada i više nego ja i milujeo trbuh u nadi da je unutra naša beba a tamo nema ništa. Samo žene koje toliko pokušavaju to mogu shvatit a to ste drage moje vi ovdje i zato se radujem svakoj trudnoći kad pročitam i tugujem sa svakim gubitkom

light

Prijavi adminu

mono1111

Light,
    Napisi sve na papir sto ju trebas pitati da ne zaboravis.
    Ja sam isto vjecito zaboravljala ali sad se pripremim i ne zaboravim, haha, kad citam sve s papira sto ju trebam.pitati.
    Ne znam stvarno u cemu je s tvojom situacijom.
    Odmah javi sto ti je rekla.

Mono morat ću tako. Nekako me sram doći s papirom ali sad sam već očajna i morat ću se malo više izborit za sebe

• pusislajer

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

KAko prijelijep dan cruke ,jutros mi se napuhao klit i stvarno neznam što da uradim :( , probala sam ga iglom pomicati ali nije islo jer je otvrdnuo jako strah me za moju bebu i moze malo pomoci jer sam po prvi put u zivotu Žena :)
    Thanks unaprid :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.