Izvadit ću pa ćemo vidjeti. Izluđuje me taj neki glipo osjećaj kao da nešo curi. Danas mi je poceo i neki pristiak dolje na stidnu kost tocno u sredini. S kim god pričam od kolegica sve su imale neke druge simptome
Light,
Drzim figeee !
Steta sto se ne vidi slika !
Izvadi betu, bas me zanima !
Vjerovatno je ako.si T da je O bila kasniie !
Imali smo jako buran vikend pa nisam stigla pisati. Nisam isla vadit betu tj. spremala sam se danas ići ali sam jutros ponovila test i nije bilo ničeg baš ni malo se nije naziraka ta druga crtica. Suprug se nekako i dalje nada da je bila kasna ovulacija jer jako zeli bebu ali ja sam se pomirila s time da nista ovaj put. Imali smo odnose za vikend i jucer kad sam isla na wc bila je kapljica onako smeđe krvi ali to je očito bilo od odnosa. Ne znam šta se događa i zašto nisam prokrvarila od duphastona. Nikad mi se nije desilo da sam ga popila a da nije nastupilo krvarenje. Nitko mi ništa ne zna objasnit
Poslala sam mail u Petrovu i objasnila situaciju pa su mi dali termin sad za cetvrtak da me doktorica pogleda i moram se sad psihički pripremit da sve ispitam. Muž se stalno ljuti na mene da se ne znam zauzet i postavit prava pitanja i u pravu je. Ja izađem iz ambulante sva izgubljena i bez odgovora. Vidjet ćemo šta će reći. Suza kako je kod tebe situacija?
Light,
Napisi sve na papir sto ju trebas pitati da ne zaboravis.
Ja sam isto vjecito zaboravljala ali sad se pripremim i ne zaboravim, haha, kad citam sve s papira sto ju trebam.pitati.
Ne znam stvarno u cemu je s tvojom situacijom.
Odmah javi sto ti je rekla.
Krivo sam napisala u srijedu idem. Opet je bilo danas malo smeđe krvi ali samo kao trag u sluzi. Sad samo da ne prokrvarim do srijede da me može pogledat. Danas sam baš tužna i ljuta i što nisam na folikulometriju išla, što mi to nije ni predložila niti sam zapravo ikad znala imam li ovulaciju ili ne i sve to toliko dugo traje. Ljuta sam i što nije odmah dala te klomofene da izazovu ovulacije možda bi sad bila trudna već. Ljuta sam na cijeli sistem gdje se stalno s nama netko lopta i ništa ne poduzima. I teško mi je gledat muža koji se svaki mjesec sve više nada i više nego ja i milujeo trbuh u nadi da je unutra naša beba a tamo nema ništa. Samo žene koje toliko pokušavaju to mogu shvatit a to ste drage moje vi ovdje i zato se radujem svakoj trudnoći kad pročitam i tugujem sa svakim gubitkom
Light,
Napisi sve na papir sto ju trebas pitati da ne zaboravis.
Ja sam isto vjecito zaboravljala ali sad se pripremim i ne zaboravim, haha, kad citam sve s papira sto ju trebam.pitati.
Ne znam stvarno u cemu je s tvojom situacijom.
Odmah javi sto ti je rekla.
Mono morat ću tako. Nekako me sram doći s papirom ali sad sam već očajna i morat ću se malo više izborit za sebe
KAko prijelijep dan cruke ,jutros mi se napuhao klit i stvarno neznam što da uradim :( , probala sam ga iglom pomicati ali nije islo jer je otvrdnuo jako strah me za moju bebu i moze malo pomoci jer sam po prvi put u zivotu Žena :)
Thanks unaprid :)
Sortiraj odgovore
Najstariji