Imali smo jako buran vikend pa nisam stigla pisati. Nisam isla vadit betu tj. spremala sam se danas ići ali sam jutros ponovila test i nije bilo ničeg baš ni malo se nije naziraka ta druga crtica. Suprug se nekako i dalje nada da je bila kasna ovulacija jer jako zeli bebu ali ja sam se pomirila s time da nista ovaj put. Imali smo odnose za vikend i jucer kad sam isla na wc bila je kapljica onako smeđe krvi ali to je očito bilo od odnosa. Ne znam šta se događa i zašto nisam prokrvarila od duphastona. Nikad mi se nije desilo da sam ga popila a da nije nastupilo krvarenje. Nitko mi ništa ne zna objasnit
Poslala sam mail u Petrovu i objasnila situaciju pa su mi dali termin sad za cetvrtak da me doktorica pogleda i moram se sad psihički pripremit da sve ispitam. Muž se stalno ljuti na mene da se ne znam zauzet i postavit prava pitanja i u pravu je. Ja izađem iz ambulante sva izgubljena i bez odgovora. Vidjet ćemo šta će reći. Suza kako je kod tebe situacija?
Krivo sam napisala u srijedu idem. Opet je bilo danas malo smeđe krvi ali samo kao trag u sluzi. Sad samo da ne prokrvarim do srijede da me može pogledat. Danas sam baš tužna i ljuta i što nisam na folikulometriju išla, što mi to nije ni predložila niti sam zapravo ikad znala imam li ovulaciju ili ne i sve to toliko dugo traje. Ljuta sam i što nije odmah dala te klomofene da izazovu ovulacije možda bi sad bila trudna već. Ljuta sam na cijeli sistem gdje se stalno s nama netko lopta i ništa ne poduzima. I teško mi je gledat muža koji se svaki mjesec sve više nada i više nego ja i milujeo trbuh u nadi da je unutra naša beba a tamo nema ništa. Samo žene koje toliko pokušavaju to mogu shvatit a to ste drage moje vi ovdje i zato se radujem svakoj trudnoći kad pročitam i tugujem sa svakim gubitkom
Light,
Napisi sve na papir sto ju trebas pitati da ne zaboravis.
Ja sam isto vjecito zaboravljala ali sad se pripremim i ne zaboravim, haha, kad citam sve s papira sto ju trebam.pitati.
Ne znam stvarno u cemu je s tvojom situacijom.
Odmah javi sto ti je rekla.
Mono morat ću tako. Nekako me sram doći s papirom ali sad sam već očajna i morat ću se malo više izborit za sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji