Cure vidim da spominjete vrkutu, al bas kao sto ti light kazes vise ne znam kad sta pit pa i meni odavno stoji caj i ne pijem ga! Nego htjela sam pitati dali se ona stalno pije? I za vrijeme M?
Ja sam trenutno na evinim kapima, vitaminima iz dm-a i soku od ananasa i opet sam se narucila kod drugog dok., idem u sljedecu srijedu i nadam se da ce me napokon on poslati na provjeru hormona jer ne znam zasto imam feeling da je nesto u tome problem!
Javljajte novosti!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Koliko znam ona se pije stalno za razliku od marulje s njom se mora paziti ali nisam sto posto sigurna. Koliko dugo radite na bebi? Moj ti je savijet ako je duže od 6 mjeseci inzistiraj na pretragama jer vrijeme prođe i shvatiš da pokušavaš skoro 2 godine a nije se ništa poduzelo. Za početak spermiogram osim ako već nemate klince pa radite na drugome onda je najčešće na razini hormona.
Da za marulju znam da se mora paziti, ali obzirom da me zadnji gin.sokiro spoznajom da ni poz.lh trakice ni sluz ne znace 100% ovulaciju onda se bojim njega pit.
Ma ne znam ni ja koliko, ali vise od 6mj.sigurno. Od prosle zime ne pazimo, ali sam imala cin3, pa operaciju, par puta se dogodilo da nismo imali odnose u plodne dane...ali svejedno mislim da je vrijeme za pretrage!
Nemamo jos djece, muz je obavio sper.i ostale pretrage. Sper.je relativno ok, ima mjesta poboljsanju ali bi i ovako mogli zatrudnit, ali on je svedno na bioastinu, profertilu.... Ne znam vise ni sama sta i kako, ali nadam se da ce ovaj u sri.bit susretljiv i da ce mi napoko dati da i ja obavim pretrage!
Ps-moja gin.smatra da su poz.trakice i redovna M manje vise pokazatelj da je sve dobro!
Sto reci...
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ako toliko dugo traje onda svakako tražiti pomoć jer ne može biti loše odnosno samo možeš znati da je stvarno sve u redu. Ja sam imala jedan spontani i dr. Blajić mi je napravio cijeli spisak (možeš ga naći na prethodnim stranicama) makar se one rade tek nakon 3 spontana ali ja sam bila pretužna i opterečena da nešto gadno nije ok i on mi je dao uputu što sve napraviti. Tako da sam sad na duphastonu, problem su ovulacije zbog lakšeg oblika PCOS a sve ostalo je hvala Bogu u redu. Cure moje ja sam tako nervozna i nestrpljiva da je to za poludit
Ako toliko dugo traje onda svakako tražiti pomoć jer ne može biti loše odnosno samo možeš znati da je stvarno sve u redu. Ja sam imala jedan spontani i dr. Blajić mi je napravio cijeli spisak (možeš ga naći na prethodnim stranicama) makar se one rade tek nakon 3 spontana ali ja sam bila pretužna i opterečena da nešto gadno nije ok i on mi je dao uputu što sve napraviti. Tako da sam sad na duphastonu, problem su ovulacije zbog lakšeg oblika PCOS a sve ostalo je hvala Bogu u redu. Cure moje ja sam tako nervozna i nestrpljiva da je to za poludit
Light ja sad napravila test drugog proizvodjaca i opet svijetla crta...jel ne bi trebala sad biti deblja?Izludit cu do sutra
Sortiraj odgovore
Najstariji