Duphastone u liječenju neplodnosti

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

baarbaraa29

Broj poruka: 899

Prijavi adminu

light

Nije ništa naglasila kada. Rekla je imaš dvije opcije ili si trudna a velika je vjerojatnost da jesi ili će menga doći jer je u oba slučaja sluznica zadebljala. Važno da nije neka cista a toga sam se i bojala. Rekla je da se smirim i opustim i da se ništa ne brinem jer ako je trudnoća prerano je da se bilo šta vidi. Ja sam mislila pričekat do ponedjeljka ako do tad ne prokvarim

Nemam sta pametno reci osim mirno, strpljivo i sve u Bozije ruke! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

light

Broj poruka: 183

Prijavi adminu

Imala sam jos jedan test i kako su me cijelu noc bolile grudi kako bih se okretala u krevetu pisnem ja taj test i odem na posao ali sam ga ponjela sa sobom jer na prvu nista nije bilo i sad idem ja njega malo škicnut i znam da je odavno prošlo vrijeme ali kao da se nazire neka sjena na drugoj crtici. U srijedu će biti točno tjedan dana od pregleda i napravit ću još jedan test ujutro ako ne dođe menstruacija pa da vidimo šta ce reci. Danas je 13 dan od zadnje tablete duphastona

suza4

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Uslikaj test

light

Prijavi adminu
    S blicom je pa ne znam vidi li se ikako. Ma ovo je praktički ništa ali sad se konačno nešto pojavilo
    S blicom je pa ne znam vidi li se ikako. Ma ovo je praktički ništa ali sad se konačno nešto pojavilo

light

Prijavi adminu

Sad se ti ne vidi praktičko ništa 

light

Prijavi adminu

light

Prijavi adminu

Ma nema šanse, nemogu uslikat onako kako stvarno izgleda.

suza4

Prijavi adminu

Kao da se nesto nazire☺Pa ti ces izludit kao i ja,idi izvadi betu,znat ces na cemu si

light

Prijavi adminu

Baš ovo je već za ludnicu lagano

suza4

Prijavi adminu

Izvadi betu,ako nisi trudna bar ces se opustit i menga ce doci,ovako moze kasniti zato sto si napeta i u iscekivanju hoce-nece...a uostalom mozes krenuti u akciju☺☺

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.