Kako mislis nista?Ni jedna crtica?😨
Meni je prosli ciklus dosla 15 dana od zadnje tablete,ali ja sam fenomen kao sto vidimo😂😂
Ja cu danas poniviti test,rekla sam muzu da mi kupi pa kad dodje s posla cu gq ponoviti.Kad je tebi bila zadnja ?
Ma bila je ona crtica za kontrolu ali nije bila ona druga koju sam ja čekala. Kolegica kaže da se strpim još koji dan. Mi smo imali odnose 11, 16 i 18.2 i računala sam da je možda na ove zadnje dane pred mengu možda došlo do začeća. Nema šanse da mi ne bi do sad došla jer bi ako ništa drugo dobila barem onaj šugavi smečkasti iscjedak. Sad sam već pomalo luda i ljuta na sebe jer se toliko opterečujem ali nemrem si pomoći
Da sam se baš pridržavala, nisam. Kupljena je i gleda me svaki dan ali nisam ni sama više pametna šta piti, šta jesti, koje tablete i onda kažem sama sebi neka bude kako mora biti i onda dođe dan da treba doći menga i ja podivljam od želje da ne dođe i da sam trudna. Sve smo mi ovdje jako opterečene a kažu da to isto nije dobro. Mama mi kaže ja sam 6 mjeseci ludila i kad sam se pomirila da nam neide ostala sam trudna i očito tu ima nešto i u glavi i psihi
A meni nije problem ostati trudna,uvijek upali od prve evo sad se uopce nisam nadala.Mislim da cim vidim"musku stvar"ostanem trudna,meni su problrm neredovite menstruacije.Ja sebi kupila u cetvrtak vrkutu 2 kutije tj.narucila i u cetvrtak mi doslo...i cekam da dobijem pa da pocnem piti,mislila sam bolje cu to piti nego tablete valjda ce mi se hormoni vratiti u normalu..a ono izgleda da mi nece ni trebat.Sad bi to dala nekome ...
Sortiraj odgovore
Najstariji