Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777
    15. Veljača 2020. 16:44

Manuela, isto lipo ime.Znacenje Bog s nama.Izvedenica od imena Emanuel.
    Nadam se da ce biti bolje jer uplasim se onog stanja i anksioznosti.Dao Bog da je takav dan🙏.Sta si ti rekla neka tuga i nezadovoljstvo, a nema razloga, hvala Bogu.Samo ta glava i misli.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    15. Veljača 2020. 17:05

Ma daleko si ti sad vec od one anksioznosti.. Samo eto koliko god nam je bolje opet nas uhvati na dane... 

• lola777
    15. Veljača 2020. 19:59

Cure moje danas sam bas potonila psihicki i pitam se zasto mi se to desilo, a na Zoloftu sam.Toliko sam bila ponosna sta sam makla Normabel.Ddanas oko 14 h sam popila jedan od 5 mg, i sad isto.Toliko sam i tuzna i zabrinuta zbog toga.Nije mi jasno zasto ovo, a lipo mi je krenilo.

• Nera20
    15. Veljača 2020. 20:07

I ja sam zabrinuta za sebe, bas sam sad plakala.. Jos mi svekrva prica za tu neku nevjestu od njene ujne koja je dobila valjda postporodajnu nakon drugog poroda a sad je u takvom stanju da je preko tjedna u bolnici a doma dode vikendom i samo spava..mislim nije to postporodajna nju to vec drzi godinama.. Samo sveki valjda ne zna dijagnozu.. Ali to me tako uzdrmalo, odmah sam se prepala za sebe... Ne znam stalo se ceka nesto prode.. Biti cu bolje kad prode trudnoca, pa biti cu bolje kad pocnem ici vani itd a ko zna ocu li biti bolje ili cu i dalje ostati nezadovoljna, zabrinuta, tuzna 🙄

• lola777
    15. Veljača 2020. 20:22

Eto to mi smeta, netko nesto kaze i ja se osjetim ugrozenom.Konkretno tvoja svekrva sad je spomenula tu zenu i ti razmisljam kako se ti osjecas. Meni se srce stisnilo  na tu pomisao depresije i nakon poroda. Ja vidim da na tebi ima puno poboljsanja, ali sama po sebi znas kakva si inace i jeli to sta osjecas od umora ili ti osjecaji postaju tezi. Svaki dan je patnja kad si u stanju depresije, a ti si sad rodila i mozes bez griznje savjesti ici na lijekove.

• lola777
    15. Veljača 2020. 20:25

Ja sam pod stresom i potaknuto je s tom curom sta je rodila u 23 tj. i nije dobro zavrsilo.Uz to otac je opet u fazi tuge i depresije i naravno alkohola i strah me da ce opet pokusat suicid.Taman sam bila koliko toliko ok, malo i uzivala i opet ovi osjecaji.

• Nera20
    15. Veljača 2020. 20:40

Malo nama treba da nas sjebe. 😏😏😏

S@r@
    15. Veljača 2020. 21:54

E sad s ocem je jos gore jer sve duplo visw osjetis u trudnoci,
    Kod takvih ljudi zna pomoc da od njih stalno trazite savjete,pomoc,ukljucujete ih u sve sta mozete tako da imaju oajecaj da su jako korisni,nece on bit nikad onak stari i kad dode doma i sjedne prat ce ga praznina al ce osjetit da treba zivjet za nesto jos jer ga neko jako jako treba.Drzim fige za njega i evo da kazem nesto pozitivno,jako me brinulo stanje s mojom mamom i rakom ali evo nakon cijele okupacije rekli su da nijedna cista nema te metastaze tako da nije karcinom za sad,pratit ce se situacija😁
    Tako da sve se da okrenut a mene ti je kao i tebe s tatom bacali to u ocaj dok sam bila trudna,po 3 dana nisam izlazila iz kuce od suza i jada.Ee pa to je isto predivno ime,andelcici😇😇😇
    Hvalaa👄👄❤
    Lola jeste se vi odlucili za ime?
    Zrinka vi? Kaj se desava s tobom danas
    Domacica dobro?Nece taj jedan normabel bit s..takav je dan to probaj mislit..mozda zbog iscrpljenosti i svega takvi osjecaju kolaju.
    Jadna ta zena kaj je sam vikendom doma s djecom,straasno.
    Isto se ne osjecam sretno ulttra, dalje sam u ravnom 
    Moj dan je takodee uzasan,misli su mi nekakve od jutra napete i bezvezne,doli muzevi roditelji,tata mu bolestan,nije iso blizu bebe al me uhvatila panika sto cu ako dobim od njega ili muz pa onda beba,ljuta sam bas i umorna i otresita ..
    Inace me nista ne pere osim tog da nemam kontrolu jer si nemrem nis sama ,peobavala sam i onda me sam ludacki peku savovi a zelim bit sama ims muzem i bebom,da dobim dojam da sam mama kak spada.jos ne volim kad mi se slaze nes npr u ormar a imam svoju sortaciju itd.onda opet imam posla

• Nera20
    15. Veljača 2020. 22:21

Ocito nam je svima sjeban dan 

• lola777
    15. Veljača 2020. 23:00

Margita0407

Ocito nam je svima sjeban dan

A bas, sve smo sjebane.
    Sara mi smo njega ukljucile u sve i nastojimo ga izvest iz tog stanja, ali vise ne znam sta napraviti.Dignit ruke od njega ne mogu, a to njegovo stanje utjece na nas i unistava nas.Nisam ni ja stabilna da bi reagirala na neke druge nacine vec me to boli.A taman sam stala na noge.I onda se pitam kako moze biti toliko sebican, pa trgni se zbog nas.  I jos ti je rano da sama radis te stvari, puknit ce ti savovi pa ces imati problema.I drago mi je zbog mame ti👏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.