Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Margita0407

Ja sam u prosloj trudnoci 2 puta isla na hitnu zbog tih bolova lijevo i desno, zapravo ti se to ligamenti sire i sve je ok. Cak nisam mogla dugo hodati odma bolovi, i to tako isto 2,3 mj prije poroda. U ovoj trudnoci mi nije to tako izrazeno iako isto boli. Trudnoca nije blazeno stanje sigurna sam 🤣 da sad imamo frizure pa djelujemo stabilne 😂😂 i meni je bas bio izrast.. Sad sam mirna 2mj.

Znam samo da cu poluditi. 5 dana ne boli,onda se opustim i kazem si idemo se borit i s glavom i strahovima i puf odma nesto zaboli . I I eto anksioznosti. Jos moram pocupat obrve pa bar iz vanka da izgledam sredjeno kad nisam iznutra.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777

Prijavi adminu

Zrinka kako si ti?

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

lola777

Zrinka kako si ti?

Ja eto nisam isla na frizuru kao vi hahha 🙂
    Ali dobro sam, imam par dana sad nekih obaveza pa se odma osjecam bolje. A to sto se toce bolova evo i mene maloprije isto bolilo kad sam jela, sad me malo boči na lijevoj strani, a neki dan me bas jako bolilo i lijevo i desno cijeli donji dio... Al mene to ne brine, kontam da je normano to. 

• lola777

Prijavi adminu

Zrinka1

lola777

Zrinka kako si ti?
    Ja eto nisam isla na frizuru kao vi hahha 🙂
    Ali dobro sam, imam par dana sad nekih obaveza pa se odma osjecam bolje. A to sto se toce bolova evo i mene maloprije isto bolilo kad sam jela, sad me malo boči na lijevoj strani, a neki dan me bas jako bolilo i lijevo i desno cijeli donji dio… Al mene to ne brine, kontam da je normano to.

Super da ti je psihicki bolje.Vidis mene bilo koja bol prestravi i ode moja psiha.Cak sam u razmisljanjima da odem na hitnu

• lola777

Prijavi adminu

Tebi ocito pase kad si vise zaposlena i manje mislis na problem.Mislim svima je to terapija, samo sta mene to obuzme i nisam za nista.

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Ti lola odi na hitnu ako ce te smiriti, zasto ne.
    Zrinka i meni je pasalo ne biti doma kad mi je bilo najgore, stalno sam negdje isla. 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Ti lola odi na hitnu ako ce te smiriti, zasto ne.
    Zrinka i meni je pasalo ne biti doma kad mi je bilo najgore, stalno sam negdje isla.

A ne znam vjeruj mi, cesto sam tamo zbog bolova.Prosli put je bila upala mjehura, a ne znam ni sta ce mi vise muz reci.

• Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Pa nema ti sta reci, ako mislis da ce ti to pomoci odi. 

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Da, meni to dosta pomaze samo sto nisam bas opustena skroz jos sam malo napeta...
    LOLA-ja mislim da nema potrebe da ides samo se malo opusti to je normalno, ali bas ako te jako boli idi. 

• lola777

Prijavi adminu

Zrinka1

Da, meni to dosta pomaze samo sto nisam bas opustena skroz jos sam malo napeta…
    LOLA-ja mislim da nema potrebe da ides samo se malo opusti to je normalno, ali bas ako te jako boli idi.

Ma nije jako, ono kao neka upala. Nego su mi urinokulture sterilne pa mi nije jasno da je opet mjehur.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.