Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Ma nema ti to veze sa mjehurom.. To je samo normalna bol.. Samo sta tebe sve plasi pa tako i to, a tu ti nema pomoci ili ces sama sebe smiriti s time da znas da ti nije nista i da je to normalno ili ces ici na hitnu. 

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Margita0407

Ma nema ti to veze sa mjehurom.. To je samo normalna bol.. Samo sta tebe sve plasi pa tako i to, a tu ti nema pomoci ili ces sama sebe smiriti s time da znas da ti nije nista i da je to normalno ili ces ici na hitnu.

Hvala vam cure sta me smirujete! Vidit cu do sutra pa ako bude bolilo otici cu u moje dr. ujutro.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

lola777

Margita0407

Hvala vam cure sta me smirujete! Vidit cu do sutra pa ako bude bolilo otici cu u moje dr. ujutro.

A koji si tjedan trudnoce? 

• lola777

Prijavi adminu

Zrinka1

lola777

Margita0407

A koji si tjedan trudnoce?

Punih 22 + par dana.

• lola777

Prijavi adminu

Mislite da je u ovim tj normalno da boli tj. uobicajeno? Zaboravila sam od prve trudnoce jer je bila davno, a i lezala sam.

• Nera20

Prijavi adminu

Pa je, sve je normalno...nemas brige, jedino krvarenje i bas grcevi nisu dobri.

• lola777

Prijavi adminu

Sad sam bila na wc, rjedja stolica, ali krv u stolici.Pretpostavljam da je hemeroid, ali sta da radim.

• Nera20

Prijavi adminu

A da mozda hemeroid.. Ne znam jesi imala stim problema prije. 

• lola777

Prijavi adminu

Rijetko, ali ne ovako.Jos ti bolovi lagani? Jeli to za ici na hitnu?

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Ja cu sad 21 tjedan i isto imam bolove tak da to je oke.. A sto se tice stolice nekad mi je nekakva.. Npr. Kad sam tek upala u to stanje stalno sam imala proljev valjd od stresa. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.