Ja sam se jutros prisilila otici sa mojoj starijom u spizu, pa na kavu jer je ona zeljna setnja sa mnom.A ja od straha od otvaranja, bolova i ne znam cega stojim u kuci.Ja sam sebi utuvila u glavu da ako previse setam mogu se otvoriti.A u meni jutros tolika napetost, strah pa si utuvim u glavu jeli mi drob mali za moje tjedne pa iz zbog toga nervoza.Al eto meni mali korak…
Samo ti prosetaj svaki dan, makar na kavu, da izades iz kuce i da se boris protiv tog straha.
Meni isto ujutro najvise i evo sada kad krene padat mrak to sam bas promjetila... Pokusavam tako, i tjesim se gledam svoju obitelj i suprugovu pa tako pronalazim neke pozitivne stvari, tipa kao eto vidis kako oni mogu normalno zivjet pa mogu i ja, onda gledam kako oni pa se i ja pokusavam fokusirat na neke druge stvari... I tako, uglavnom borim se na sve nacine...
Ne ja to uopce ne gledam tako, ako ti to pomaze trebas uzimati zbog oboje i stvarno nemas razloga za brigu...
MARGITAO-hvala na tome puno mi znaci, i ja se nadam da ce kad rodim prestat.
Ja te totalno razumijem... Ja nisam koristila prije trudnoce nista nikad i sad odjednom normabel iako nije jak par njih mi je reklo kako to ne valja za bebu kao zene koje i piju tablete prestanu u trudnoci i mene je to toliko patilo prvih par dana onda mi je suprug rekao naravno da on voli dijete i sve al bitno mu je i moje zdravlje i kaze slusaj doktora a ne babske price...tako da razumijem jer ti pijes jos jace ali ja znam dosta zena koje su pile antidepresive u trudnoci i citala sam po forumima i ima ih toliko puno, ja mislim da se stvarno nemas potrebe brinut toliko.
Ja te totalno razumijem… Ja nisam koristila prije trudnoce nista nikad i sad odjednom normabel iako nije jak par njih mi je reklo kako to ne valja za bebu kao zene koje i piju tablete prestanu u trudnoci i mene je to toliko patilo prvih par dana onda mi je suprug rekao naravno da on voli dijete i sve al bitno mu je i moje zdravlje i kaze slusaj doktora a ne babske price…tako da razumijem jer ti pijes jos jace ali ja znam dosta zena koje su pile antidepresive u trudnoci i citala sam po forumima i ima ih toliko puno, ja mislim da se stvarno nemas potrebe brinut toliko.
Hvala ti puno❤
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ma svima nam je tlaka piti tablete pa to je normalan osjecaj, pa muka mi je paracetamol popiti a di normabel, ali realno zamislite da ste bez tableta, kako bi nam tek onda bilo??? Boze sacuvaj, ja ne zelim ni zamisliti da onda kad mi je bilo najgore da sam bila bez,pa ne znam kazu ne mozes poluditi od toga ali ja mislim da bi ja onda bila prvi slucaj 🤷♀️🙄
P. S znam par mama koje su bile ovisnice i konzumirale kroz trudnocu i djeca su skroz zdrava! A sta je par mg normabela ili zolofta pored droge???
Ma svima nam je tlaka piti tablete pa to je normalan osjecaj, pa muka mi je paracetamol popiti a di normabel, ali realno zamislite da ste bez tableta, kako bi nam tek onda bilo??? Boze sacuvaj, ja ne zelim ni zamisliti da onda kad mi je bilo najgore da sam bila bez,pa ne znam kazu ne mozes poluditi od toga ali ja mislim da bi ja onda bila prvi slucaj 🤷♀️🙄
P. S znam par mama koje su bile ovisnice i konzumirale kroz trudnocu i djeca su skroz zdrava! A sta je par mg normabela ili zolofta pored droge???
Hvala i tebi puno na ovim rijecima❤.Jedva cekam petak i razgovor s psihologicom.Ne znam evo vec 3 dana funkcioniram bolje i cak se zezam pa se nadam da je Zoloft poceo djelovati.Tu je jos anksioznost, ali izdrzavam🙏.Mozda ce se desiti cudo pa ga pred kraj trudnoce prestanem piti.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji