Lola sigurno ti zoloft pocinje djelovati! Ssd ces biti sve bolje ❤️. U vezi straha za razmisljanje pozitivno, nemam ga.. Osjecam se dobro kad uspijem probiti poz. Misli. Recimo jucer sam bila super cijeli dan, dns bas i nisam... Zato jer nisam noc bas spavala dobro i automatski mi umor potice depresiju neku pa i lagani pritisak.
Lola sigurno ti zoloft pocinje djelovati! Ssd ces biti sve bolje ❤️. U vezi straha za razmisljanje pozitivno, nemam ga.. Osjecam se dobro kad uspijem probiti poz. Misli. Recimo jucer sam bila super cijeli dan, dns bas i nisam… Zato jer nisam noc bas spavala dobro i automatski mi umor potice depresiju neku pa i lagani pritisak.
Da,znam to za spavanje.Ali vidim po tvojim rijecima da si se pocela bolje osjecati. I sigurna sam da ce ti svakim danom biti sve bolje.Jaka si zena kad uspijevas to sve postici bez antidepresiva.Ja moram tek uciti misliti pozitivno,i pregoriti u sebi taj strah od neuspjeha
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Kognitivno-bihevioralna terapija je kazu super za nauciti preusmjeravati misli i te neke seme. Ja sam pitala svoju psiho.jel mozemo to raditi ali rekla je da meni to ne treba 🤷♀️ a da meni je bolje.. Ali kazem van, nije to to.. Cekam da rodim da vidim di sam.
Moram malo procitati o tome.
Ja iskreno nemam pojma tocno ni sta je anksioznost ni depresija, nit sam kad citala o tome a nit me zanimalo sve do nedavno dok mi to nije bilo i dok nisam u google napisala kako se osjecam u trudnoci i meni izbacilo trudnicka depresija, i kad sam otisla ginekologu i ispricala mu on mi nije nista rekao sta mi je nego mi samo dao normabel 2mg, tako da drage moje ja ni sama nisam sigurna sta je meni tocno i kakvu dijagnozu imam i dali je uopce imam,mozda nije nista ozbiljno dok mi nije nista rekao a opet znam da je nesto dok se osjecam drugacije.. I danas sam imala pregled i opet mi nije nista rekao nego sam ja pitala jel mogu i dalje pit jer se jos ne osjecam bas najbolje i on rekao da naravno pijte dok vam ne bude bolje,i rekao je da sa bebom sve ide kako treba i da je super za sada i samo da tako ostane i naravno bilo mi je drago al bi volila i da mi kaze sta je samnom a ne da ja nagadam da je nesto o cem ni nemam pojma realno.
Ja iskreno nemam pojma tocno ni sta je anksioznost ni depresija, nit sam kad citala o tome a nit me zanimalo sve do nedavno dok mi to nije bilo i dok nisam u google napisala kako se osjecam u trudnoci i meni izbacilo trudnicka depresija, i kad sam otisla ginekologu i ispricala mu on mi nije nista rekao sta mi je nego mi samo dao normabel 2mg, tako da drage moje ja ni sama nisam sigurna sta je meni tocno i kakvu dijagnozu imam i dali je uopce imam,mozda nije nista ozbiljno dok mi nije nista rekao a opet znam da je nesto dok se osjecam drugacije.. I danas sam imala pregled i opet mi nije nista rekao nego sam ja pitala jel mogu i dalje pit jer se jos ne osjecam bas najbolje i on rekao da naravno pijte dok vam ne bude bolje,i rekao je da sa bebom sve ide kako treba i da je super za sada i samo da tako ostane i naravno bilo mi je drago al bi volila i da mi kaze sta je samnom a ne da ja nagadam da je nesto o cem ni nemam pojma realno.
Zrinka, nece ti ginekolog reci sta ti je.Pogotovo ne onaj koji to ne moze razumjeti, koji te vidi svako 4 tj. i koji ce to pripisati obicnim trudnickim hormonima.Puno njih nece ni da se gnjavi s tim.Ako si mozes priustiti 300 kn i otici kod privatnog psihologa/psihijatra on moze procijeniti tvoje stanje.Pri tome nemoj misliti da odlazak k njemu znaci tvoju slabost ili ludost.Ukoliko to ne mozes, postoji hitna psihijatrija i tu ce te svaki dezurni psihijatar primiti na razgovor.Ne znam gdje zivis, ali ovdje u Splitu to lipo funkcionira i nitko te ne gleda cudno.Samo dodjes i kazes da si trudna i da se ne osjecas psihicki dobro.
Anksioznost ti je stalni, lebdeci osjecaj straha,nelagode u prsima, netko to naziva pritiskom na prsima, ne mogucnoscu opustanja i disanja.To je puno uzi opis od svega onoga sta anksioznost nosi.Ima tu jos i nemogucnost razmisljanja o pozitivnim stvarima vec fokusiranost na trenutne neg.osjecaje.Sve te to vodi u tugu tj.depresiju i beznadje. Samo zivis u strahu i iscekujes nesto lose i fokusirana si na to.
Sortiraj odgovore
Najstariji