Cure, evo da se javim. Jucer me bolilo pa sam bila odma ajme. Popila sam i navecer 5 mg, i danas oko 11 sati 5 mg. I evo danas je koliko toliko ok. Jos je prisutan taj strah od bolova, i za trudnocu, ali idem dan za dan. Prijateljice su me zvale na kavu, ali sam eto ostala doma jer me jos lagano zna malo zabolit pa da ne bi se pojacalo. Ono uvijek na oprezu. Sad sam pogledala jedan film na laptopu i tako...
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Eto vidis da se nije nista dogodilo sta nisi isla na hitnu. Kad imas psihologinju?
U petak mi je. Jedva cekam, ne znam zasto sam toliko fokusirana na bolove, trudnocu opcenito.Kao da sam sebi rekla zivit ces kad rodis i ako bude sve u redu.Jesi ti ok? Cinis mi se svakim danom jaca.
Pa dobro sam, sad sam nekako uznemirena i osjecam pritisak jer smo skuzili da sad kad mi dode svekrva nece moci spavati u djecjim sobama jer kako smo ih izokrenuli ne stane vise madrac jos jedan.. Tako da to znaci da ce ona spavati na kaucu, znaci ja cu morati u sobi nemam izbor vise 😳 ajme ne znam sta me ta soba toliko muci, bezveze.
Pa dobro sam, sad sam nekako uznemirena i osjecam pritisak jer smo skuzili da sad kad mi dode svekrva nece moci spavati u djecjim sobama jer kako smo ih izokrenuli ne stane vise madrac jos jedan.. Tako da to znaci da ce ona spavati na kaucu, znaci ja cu morati u sobi nemam izbor vise 😳 ajme ne znam sta me ta soba toliko muci, bezveze.
Probaj svaku vecer po 1-2 sata odspavat u sobi, samo da se navikavas.
Sortiraj odgovore
Najstariji