Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

Da bas vidis i ja sam imala tad proljev cesto! 

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Pa da, to je od toga odmah sam znala jer i inace kad sam pod velikim stresom bude mi tako..
    Nego, drage moje! Kako ste vi meni danas? 

• Nera20

Prijavi adminu

Cini mi se dosta bolje zadnjih par dana.popodne mi je tesko kad sam sama sa djecom ali prezivim... Mozda prolazi?? Vi? 

• Zrinka1

Broj poruka: 126

Prijavi adminu

Margita0407

Cini mi se dosta bolje zadnjih par dana.popodne mi je tesko kad sam sama sa djecom ali prezivim… Mozda prolazi?? Vi?

I ja sam bolje, ali isto to kad sam sama bude mi tesko pa stalno gledam da negdje iako mi se neda, ali samo da ne razmisljam puno...

• Nera20

Prijavi adminu

Da moras se zaokupiti..ja se jos spremam spavati u sobi, da vidim kako ce to proci. 

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Cure, evo da se javim. Jucer me bolilo pa sam bila odma ajme. Popila sam i navecer 5 mg, i danas oko 11 sati 5 mg. I evo danas je koliko toliko ok. Jos je prisutan taj strah od bolova, i za trudnocu, ali idem dan za dan. Prijateljice su me zvale na kavu, ali sam eto ostala doma jer me jos lagano zna malo zabolit pa da ne bi se pojacalo. Ono uvijek na oprezu. Sad sam pogledala jedan film na laptopu i tako...

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20

Prijavi adminu

Eto vidis da se nije nista dogodilo sta nisi isla na hitnu. Kad imas psihologinju? 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Eto vidis da se nije nista dogodilo sta nisi isla na hitnu. Kad imas psihologinju?

U petak mi je. Jedva cekam, ne znam zasto sam toliko fokusirana na bolove, trudnocu opcenito.Kao da sam sebi rekla zivit ces kad rodis i ako bude sve u redu.Jesi ti ok? Cinis mi se svakim danom jaca.

• Nera20

Prijavi adminu

Pa dobro sam, sad sam nekako uznemirena i osjecam pritisak jer smo skuzili da sad kad mi dode svekrva nece moci spavati u djecjim sobama jer kako smo ih izokrenuli ne stane vise madrac jos jedan.. Tako da to znaci da ce ona spavati na kaucu, znaci ja cu morati u sobi nemam izbor vise 😳 ajme ne znam sta me ta soba toliko muci, bezveze. 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Pa dobro sam, sad sam nekako uznemirena i osjecam pritisak jer smo skuzili da sad kad mi dode svekrva nece moci spavati u djecjim sobama jer kako smo ih izokrenuli ne stane vise madrac jos jedan.. Tako da to znaci da ce ona spavati na kaucu, znaci ja cu morati u sobi nemam izbor vise 😳 ajme ne znam sta me ta soba toliko muci, bezveze.

Probaj svaku vecer po 1-2 sata odspavat u sobi, samo da se navikavas.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.