@Sara - ma kod ovih par bi rekla da su imale srece (jer smo ful dobri i cesto smo bili skupa) il jednostavno nisu htjele pricati jer im je tak bilo lakse...
Ahahaha to i ja svom zelim, tj htjela sam jer mu nikak nije bilo jasno kak mi je tak muka (frizider mi je do prije cca 3 dana bio glavni neprijatelj - cistila sam ga vise puta tjedno, s jednom rukom koja cepi nos, a druga cisti - al je meni toliko smrdio da mu se svaki put digo zeludac, naravno nikome osim meni nije smrdio... Al nikad nisam imala cisci frid)...
Vjerujem da je neusporedivo kad dode bebac, a sto se tih poslova tice, mislim da cemo bit fleksibilni ko i sada ko kada sto stigne (ima svatko primarno svoje zadatke, a ostali su ko stigne - nekad ja radim ko konj il sam na putu pa on potegne i obrnuto),al vidjet cemo, ako ce trebati mijenjati cemo mijenjat.Ma moram priznat da on jos nema apsolutno pojma o tome, i bio je zbunjen jako kad sam ga pitala, pa cu ga pustit jos par mj (al mora ic samnom na tecaj, tak da ce morat pocet mislit na to...)...
Sto se robe/opreme tice, tu sam ja opustena skroz, a on pod stresom (ja opustena jer znam kolko beba ima oko nas i da cemo dobit/posudit dosta toga, neke stvari smo vec dobili - od ni 1% ljudi koji znaju, a njega zo ful stresira kolko kaj kosta, kak cemo to.. I ja mu objasnjavam, al ne dopire... Kod njega je u tom aspektu jasna ta "panika").
Ajme ako je pivo dobro za mlijeko, onda ce djete uzivati u kvalitetnom mlijeku xD :P
Ma joj preko tjedna sam super, poso, kuhanje, kucanski poslovi, hendlanje svega... To je super, vikend mi je koma. A sto se setnje tice, napravim ja puno km zbog posla sto po uredu, sto po vani (u autu i pjeske), tak da evo danas uzivam sto mogu malo lec i ispruzit noge... Jucer sam isprobala ono pusa/zagrljaj iako smo na ratnoj nozi, i isla sam sinoc po njega jer je bio s deckima vani (uvijek idemo jedan po drugog da ne vozimo kad popijemo) i on se smekso... Danas sam ko avion, (fascinantni su mi ti hormoni) nit mucnina, nit zatvora (sori na previse info), odradila posao, skocila na plac, skombinrala rucak od malo ostataka i malo novog... Kazem ko avion! A on mi se smije, da kao danas mi nije nis, da ja to samo za*ebavam - onda sam mu objasnila kroz smijeh da se stavi u moju glavu, da mi hormoni luduju i da mi ti neki strahovi isto luduju... Onda mi je reko ok, sad odmori (cudno, ali poslusala sam ga xD)Hvala Ribice :)
Citam vase komentare i obzirom da sam nova nemam pojma o puno stvari il jos nisam prosla, ali zelim vam svima lijep i uspjesan dan :)
A kad ste uopce pocele kupovat stvari? Ja jos nista, ne znam kad treba, i sta ce mi beba nosit, dugi rukav? Termin je u lipnju, koji broj da uzmem, najmanji?
26+3❤️
A kad ste uopce pocele kupovat stvari? Ja jos nista, ne znam kad treba, i sta ce mi beba nosit, dugi rukav? Termin je u lipnju, koji broj da uzmem, najmanji?
I meni je termin u lipnju, ja sam pocela kupovati u 21 tjednu a sad sam 25 tjedana.. Uzimala sam vecinom duge stvari i to najvise jednodjelne kompletice koji se zakopcavaju naprijed kazu da su najjednostavniji a i bodije sam uzela duge mozda 4-5 kratkih... A velicine sam uzela 56 a na nekima ne pise velicina nego sam mjeseci pa sam uzela od 0-3 mj.
Kako mi je prvo dijete ne znam ni koliko dugo ce morat bit u dugom rukavu, e za picetak su ti bodiji i kao tutice najbolji, ja se ni u brojeve jos ne razumim 😂Al mislim da postoji 52,samo nznm koliko se to isplati, jer ce vjer odma prerast
26+3❤️
Meni snaja bas rekla da najmanji uzmem 56 jer dijete kad se rodi vecinom bude oko 50cm i sad da uzmes manji to ce mu biti na knap... Ja iskreno u trgovini nisam ni vidjela manji jer sam se bazirala na taj broj pa nisam ni gledala hahah... Ja sam vecinom uzela te stvari do 3 mjeseca jer od 3-6 mj imam bas puno od sestre i ona ima djecaka pa i ako budem morala nesto uzeti, uzet cu kad rodim sad sam bas ono sto mi treba kad dode iz bolnice...a obje cemo roditi u 6 mjesecu sto je super, taman u 8 mj ce bit lijepo vrijeme pa cemo moci cesce van i bit ce nam gust kupovati sa bebom 🙂🙂🙂🙂
Teze je sada Sari i Margiti sto ne mogu po ovom vremenu bas van, al dobro nece jos dugo ni ovo ruzno vrijeme biti.
Da br 56 uzmite i bodije i pidamice sta se kopacaju od naprijed. 10tak kom svega, hlacice, majce, 20tak velih gaza, 10tak manjih, 3para carapa, 2 kompleta posteljine, 2 rucnika, puder,vata, bademovo ulje za kozu i u kupku malo ili masl. Domace ako imate u kupku, bocicu, dudu, izdajalicu, kolica, krevet, as.
Mislim da je to to od robe, opreme i kozmetike sta mi imamo. E sad za duzinu rukava bolje pitat nekog iz vaseg kraja... Jer nije svugdje isto vrijeme jel...
Ee super, sad cu polako pocet kupovat. Al ljeto je svugdi vruce, pa mislim da nece dugo nosit dugi rukav
26+3❤️
Ma sigurno, ja mislim sa ce vam biti u kratkom bodiju ili peleni kroz ljeto.kazu jedan rukav vise nego nama treba bebi.. Pa ljeti ni najrade svi hodali goli okolo 🤣
Ma sigurno, ja mislim sa ce vam biti u kratkom bodiju ili peleni kroz ljeto.kazu jedan rukav vise nego nama treba bebi.. Pa ljeti ni najrade svi hodali goli okolo 🤣
Da, baš tako, kažu jedan rukav više nego nama. Ima baš u C&A na sniženju i manjih brojeva, čak sam vidjela 46,to je za male palčiće. Tako da je najbolje uzeti 56 vel. Ja sam u ormar pripremila od 56 do 74 tako da sam mirna neko vrijeme. Čekam dana D 😃
one
Sortiraj odgovore
Najstariji