Ej dobar dan!
Mi smo dns bili u setnji svi skupa 2h.. Promjenila sam jedno 10 raspolozenja kroz ta 2h 🤣🤣🤣
Sad sam onako..cistila bi nesto po kuci a nemam snage a ni beba nece bas san da uhvati, pa sam onako nervozna… Najbolje upalit seriju i primiriti se.
opaaa,divnooo😁😁 kak je uopce kod vas?suncano?
Hahaha nije bas za smijat se al simpaticno 10 raspolozenja😂 s kojim si se vratila kuci?
Upravo cistim sve zivo dezinficiram,jos usisam i to je to💪,a onda me sljedi ovo sto i tebe a to je nemirna beba,ja krepana,serija i ajmo pilates lopta xD
Danas sam se natankala roibos cajem i kimovim cajem,kazi ublazava grceve pa cemo vidit.
Izbacila sam mlijecne stvari iz prehrane da vidim jel mu to smeta i pojacaba grceve.
Ja isto danas mijenjam raspoloženja, bila sam skroz dobro, a sad sam se deprimirala, nisam se od zadnjeg pregleda nista udebljala, i onda me to odmah brine. A dr to nije ni komentirala, zaboravila sam je i pitat
26+3❤️
Ribica, krv se vadi nataste pa popijes glukozu, za 1 sat izvade krv pa opet nakon 1 sat
Znaci stojis tamo 2 sata.Nas nije pustalo setat nego moras siditi.
Za kg se i ja uvik brinem i 10 puta dnevno gledam velicinu trbuha🙄. U ovih 27 tj sam dobila svega 2 kg.I to sam na pocetku trudnoce smrsavila 2 kg i sad njih vratila.Skoro da se i ne vidi da sam trudna i jos nosim sire stvari. Bitno da beba napreduje.Dr je reka da dobijem samo 5 kg da je to dobro jer sam usla u trudnocu s viskom.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
A sta se tice promjene raspolozenja bolje da ne govorim.Od osjetljivosti, panike zbog korone, zabrinutosti, srece...Svega ima...
Ajde dovro onda, ja nisam usla s viskom, uvijek sam mrsava, al kako me nije izvagala uopce prije 14.tj ne znam ni koliko sam smrsavila, imala sam mucnine, i ne znam tocno s koliko sam ostala trudna, al sad sam samo kilo teze od nekog svoj prosjeka. A sutra sam 24 tj, i trbuh mi je maaal, al eto i tebi je haha
26+3❤️
Al rekla je da s sve mjere uredne i da je sve dobro, da se ne brinem
26+3❤️
Meni je ova moja rekla sa 25 tj oko 750-800gr, privatni kaze sa 27 tj.Mene naravno panika uhvatila pa ga pitam kako to.Kaze da sa 25 tj bi to bilo previse.Ja ukucala mjere u kalkulator i sad mi ispada oko 900 gr.Al to ovisi i kako precizno izmjere FL, BPD
Ma viditi cete kolike cete biti u 8mj trudnoce a tek zadnja 3tj trudnoce, bas budes ogromna odjednom!
Sara vratila sam se doma sa raspolozenjem spava mi se haha. Idem cistit kupaonu sta cu...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji