Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    S@r@
    25. Veljača 2020. 14:07

Margita0407

Ej dobar dan!
    Mi smo dns bili u setnji svi skupa 2h.. Promjenila sam jedno 10 raspolozenja kroz ta 2h 🤣🤣🤣
    Sad sam onako..cistila bi nesto po kuci a nemam snage a ni beba nece bas san da uhvati, pa sam onako nervozna… Najbolje upalit seriju i primiriti se.

opaaa,divnooo😁😁 kak je uopce kod vas?suncano?
    Hahaha nije bas za smijat se al simpaticno 10 raspolozenja😂 s kojim si se vratila kuci?Upravo cistim sve zivo dezinficiram,jos usisam i to je to💪,a onda me sljedi ovo sto i tebe a to je nemirna beba,ja krepana,serija i ajmo pilates lopta xD
    Danas sam se natankala roibos cajem i kimovim cajem,kazi ublazava grceve pa cemo vidit.
    Izbacila sam mlijecne stvari iz prehrane da vidim jel mu to smeta i pojacaba grceve.

• Ribica12
    25. Veljača 2020. 14:09

Ja isto danas mijenjam raspoloženja, bila sam skroz dobro, a sad sam se deprimirala, nisam se od zadnjeg pregleda nista udebljala, i onda me to odmah brine. A dr to nije ni komentirala, zaboravila sam je i pitat 

26+3❤️

• lola777
    25. Veljača 2020. 14:23

Ribica, krv se vadi nataste pa popijes glukozu, za 1 sat izvade krv pa opet nakon 1 sat
    Znaci stojis tamo 2 sata.Nas nije pustalo setat nego moras siditi.
    Za kg se i ja uvik brinem i 10 puta dnevno gledam velicinu trbuha🙄. U ovih 27 tj sam dobila svega 2 kg.I to sam na pocetku trudnoce smrsavila 2 kg i sad njih vratila.Skoro da se i ne vidi da sam trudna i jos nosim sire stvari. Bitno da beba napreduje.Dr je reka da dobijem samo 5 kg da je to dobro jer sam usla u trudnocu s viskom.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    25. Veljača 2020. 14:25

A sta se tice promjene raspolozenja bolje da ne govorim.Od osjetljivosti, panike zbog korone, zabrinutosti, srece...Svega ima...

• Ribica12
    25. Veljača 2020. 14:33

Ajde dovro onda, ja nisam usla s viskom, uvijek sam mrsava, al kako me nije izvagala uopce prije 14.tj ne znam ni koliko sam smrsavila, imala sam mucnine, i ne znam tocno s koliko sam ostala trudna, al sad sam samo kilo teze od nekog svoj prosjeka. A sutra sam 24 tj, i trbuh mi je maaal, al eto i tebi je haha

26+3❤️

• Ribica12
    25. Veljača 2020. 14:34

I prosli tj mi na 4 d kaze 560gr,a ona sad 530.pa koji kkkk

26+3❤️

• Ribica12
    25. Veljača 2020. 14:35

Al rekla je da s sve mjere uredne i da je sve dobro, da se ne brinem

26+3❤️

• lola777
    25. Veljača 2020. 14:50

Meni je ova moja rekla sa 25 tj oko 750-800gr, privatni kaze sa 27 tj.Mene naravno panika uhvatila pa ga pitam kako to.Kaze da sa 25 tj bi to bilo previse.Ja ukucala mjere u kalkulator i sad mi ispada oko 900 gr.Al to ovisi i kako precizno izmjere FL, BPD 

• Ribica12
    25. Veljača 2020. 14:57

Kako se to racuna pa cu ja ukucat

26+3❤️

• Nera20
    25. Veljača 2020. 15:04

Ma viditi cete kolike cete biti u 8mj trudnoce a tek zadnja 3tj trudnoce, bas budes ogromna odjednom!
    Sara vratila sam se doma sa raspolozenjem spava mi se haha. Idem cistit kupaonu sta cu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.