@Sara - trudim se uzivat di stignem (moje za mene velike grudi su mi trenutno lajtmotiv - jer moram ic kupit grudnjak zbog broja kosarice - jupiii :P)
Ic ce na uzv kad jos malo beba naraste, a i ne zelim ga sokirat vaginalnim uzv-om.
Neki dan na pregledu je beba "plesala" , i kad sam mu to ispricala sav se raznjezio i razveselio :)
A sto se hrane tice, veselim se vocu i povrcu i mesu, a posebno jedva cekam proljece i ljeto i ono svo fino voce... Jupiiiiii :)
Ne stresiram se jako oko kila, al mi je jednostavnije da ne dobivam previse zbog posla i odjela/hlaca tj robe za posao - taj dio nije bas lako nac za trudnice, a tajice ne dolaze u obzir... Sam da docekam proljece...
@Lola - i mene zadnjij par dana drzi zelja za sladoledom (tj vise njih odjednom), neku vecer sam dragog skoro natjeral da ode u Mc donalds po onaj njihov... Sva sreca bio je racionalan i reko je ne. Onda sam sljedeci dan kupila slatkac za oboje i skupa smo ga pojeli nakon rucka, a ne u 10 navecer xD
Meni se prva 2mj sve gadilo, ostale mjesece vise manje mi nista nije jelo sta imam doma... Tek zadnja 2,3tj sam pocela jesti vise... Kava mi se gadila od pocetka, napokon sam je opet pocela piti svako jutro ima par dana 😁
Ali sad mi je jos kad pomislim na hranu neki osjecaj gusenja, to mi je ostalo od anksioznosti.. Nije izrazeno ko u trudnoci ali je i dalje tu.
I eto cure moje stigao coronavirus i kod nas 🙄🙄🙄
Mislim da je Lola na aparatima sada hahahah
Sala naravno, al znam da te to bas patilo i evo dosao je uff...ni meni nije svejedno, al valjda se necemo bas mi zarazit...
A sto se tice hrane, ja od 7 do 16-og tjedna sam imala patnje, nista nisam jela skoro samo pila vodu i nekad malo toplog mlijeka i kruh i to domaci samo... ja sam imala 55 kg kad sam ostala trudna i u 14-om tjednu odnosno pred kraj 14-og sam otisla ginekologu i imala san 48 i on me odma poslao u bolnicu i bila sam 3 dana na infuziji a cetvrti isla kuci i taman sam bila tad 15 tjedana trudna tocno kad sam izasla i bilo mi je bolje puno od infuzije i onda kad sam dosla kuci odma drugi dan povracala al to je bio zadnji put i jos su me par dana mucili mirisi i tamo negdje sredinom 16-og tjedna je prestalo i malo po malo sam pocela jest i dosla na 51 kg e onda sam upala u ovo stanje u 20-on tjednu i zbog tog nekog pritiska u prsima i tjeskobe opet nisam mogla jest, znala sam da moram al jednostavno ne ide i onda sam otisla opet ginekologu i pala na 48.8 kg tako nekako i dao mi normabel od 2mg i odma treci dan sam vec mogla jest normalnije i evo sad na zadnjem pregledu sam imala 55 kg s pocetka trudnoce odnosno imala sam i pola kile vise al je pisala 55 zbog tog sto sam se vagala u cizmicama hahahah al neka joj meni je i ovo dobro 😂
Sto se mene tice ja se ne moram debljat vise hahha samo da beba dobije sto joj treba a to je jedno 3 kg i ja sretna.
@Lola - i mene zadnjij par dana drzi zelja za sladoledom (tj vise njih odjednom), neku vecer sam dragog skoro natjeral da ode u Mc donalds po onaj njihov… Sva sreca bio je racionalan i reko je ne. Onda sam sljedeci dan kupila slatkac za oboje i skupa smo ga pojeli nakon rucka, a ne u 10 navecer xD
Uuuu sjetila si me,prije poroda sam sladilede isto jakoo jako htjela jest i jednom sam ga natjerala u megic po njega i bio minje uzadan pa sam kupila u ducanu😂😂
Hahahhaaahah ,negdje tu je sjeo taj sladoled,kad se sjetim😆😂😂 predobro
Banano- za odjecu je zbilja tesko,rijetko se nade nes dobro da je udobno,mene su tajce spasavale posto imam raznih tunika ,vesta duzih al sam malo izlazila pa onda mi je svejedno😂😂,kuzim i tebe zbog posla,mozda kad ti dojadi sve budes radila od doma ili nebus radila pa bu ti svejedno😊 ni ne treba kupovat te trudnice puno stvari jer poslije kaj bus s njima,ko i ja sad😂
Vec je prva dobra klopa za uskrs👌😻
Jedva cekam uskrs ,jadan moj Mihael kad se najedem luka i jaja haahhaa
Nisam tak ni u trudnoci jela ni prije,od kako sam rodila nisam ni kilu skinula al dobro,tek su 3.tj.prosla i svejedno mi😁Margita-hahahh e tocno to,sve kaj je bilo doma nije islo😂,
Znam da sam isla u ducan i bljuvalo bi mi se kod salama uvijek xD..za kavu me ne cudi i bas mi je drago da sad uzivas u njoj 👌kava je kavaZrinka- hahahaha za Lolu me nasmijalo,suosjecam a njom u tom strahu,sve sam dezinficirala jucer i sad me brine di cu kupit jos maski i dezinficijensa kad je nestasica kazu🙀😰Kako mi muz radi u ducanu,kaze da su ljudi poludili,jucer su kupovali ko sumanuti hahaha😂 srecom pa imam svega doma hahahahaahaa,jucer mi bili jako bliski prijatelji i donjeli kosaru sa stvarima za bebu i speceraj,pa sam se zezala da me pripremaju na ne izlazak iz kuce😂
kile su zeznute kad tak padnu,kod mene je isto bilo al gin.je rekla ok.ma da sam malo dobila i na kraju trudnoce su dosle kile tipa 6,7 mj...u zadnjem nisam dobila ni kilu al zato sve ukupno u tr.12 kg.
I da..moram to podjelit s vama😂
Muzev prijatelj radi u firmi u kojoj je zarazeni hrvat radio,kaze 3 stola od njega sjedio,frka je,firma je svima naredila da rade od doma i sve ce ih danas doc testirat iz Andrije S.,shvatili su to ozbiljno al je bed kaj taj covjek zarazeni je bio i na nekim slavljima jos od kako je doso sad zamislite kolko je ljudi zarazio,ima i partnericu koja je isto imala svoju neku rutinu dnevnu.grozno
Kad je bila svinjska gripa jedne godine,necete vjerovat al pobrala sam to -.- grozno,brzo je proslo al je bilo jako lose zdurat ,zato bi se po meni skole trrbale zatvorit neko vrijeme samo ko ce djecu cuvat kad ljudi rade tak kak rade -.-
Sam Bog da sad ne radim u starackom donu di sam inace jer bi donjela doma svasta :/
Oprez na veliko!!!!!!
Cak su matematicari racunali koje su sanse da umres od virusa i male jako samo ako si loseg plucnog stanja i imuniteta ,al sta,prenosnik si a tebi nemora nista bit,tog se ja jako bojim opcenito..
Doobroo jutrooo!
Nemojte upadati u panike oko corona virusa, odrzavajte higijenu, izbjegavajte zatvorene prostore i to je to... Znate i same da od panike nista nema pametno. Ja sam u Sj. Irskoj, kod nas nema jos nista.. Bilo je u engleskoj 2 slucaja..
I eto cure moje stigao coronavirus i kod nas 🙄🙄🙄
Mislim da je Lola na aparatima sada hahahah
Sala naravno, al znam da te to bas patilo i evo dosao je uff…ni meni nije svejedno, al valjda se necemo bas mi zarazit…
A sto se tice hrane, ja od 7 do 16-og tjedna sam imala patnje, nista nisam jela skoro samo pila vodu i nekad malo toplog mlijeka i kruh i to domaci samo… ja sam imala 55 kg kad sam ostala trudna i u 14-om tjednu odnosno pred kraj 14-og sam otisla ginekologu i imala san 48 i on me odma poslao u bolnicu i bila sam 3 dana na infuziji a cetvrti isla kuci i taman sam bila tad 15 tjedana trudna tocno kad sam izasla i bilo mi je bolje puno od infuzije i onda kad sam dosla kuci odma drugi dan povracala al to je bio zadnji put i jos su me par dana mucili mirisi i tamo negdje sredinom 16-og tjedna je prestalo i malo po malo sam pocela jest i dosla na 51 kg e onda sam upala u ovo stanje u 20-on tjednu i zbog tog nekog pritiska u prsima i tjeskobe opet nisam mogla jest, znala sam da moram al jednostavno ne ide i onda sam otisla opet ginekologu i pala na 48.8 kg tako nekako i dao mi normabel od 2mg i odma treci dan sam vec mogla jest normalnije i evo sad na zadnjem pregledu sam imala 55 kg s pocetka trudnoce odnosno imala sam i pola kile vise al je pisala 55 zbog tog sto sam se vagala u cizmicama hahahah al neka joj meni je i ovo dobro 😂
Sto se mene tice ja se ne moram debljat vise hahha samo da beba dobije sto joj treba a to je jedno 3 kg i ja sretna.
Ma ne trebam se ni ja, samo da je beba dobro, al isto sam se zabrinila kad sam vidila istu kilazu kao i zadnji mjesec, al taman tada, kao i tebi, oko 20 tjedna je pocela anksioznost pa vjer zbog toga ne mogu ni jest bas, koji si ti tjedan sada?
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji