Ribice sigurno ti se potaklo jer ti je tamo kod tvojih i pocelo. Iako ni ja sama za sebe nekad ne bih znala zasto je pocelo u nekom trenutku. Nadam se da ce ti proci tokom dana ❤️
Samo odjednom pocne, a naucit cu funkcionirat ovako. Proc ce, ako ne samo, uz normabel hoce hehe
26+3❤️
Meni od ledja udrilo u livu butinu i kuk.Kad lezim ne boli, a evo morala skuvat rucak pa malo kuhinju uredila.
Ribica, ta tuga i anksioznost ti nema pravila, uhvati iz cista mira, sta Margita kaze nito znam kad ni kako.Meni je zna uzrokovat obicna misao, ko ce znati.
Ako vidis da si se uznervozila i imas pritisak onda bolje Normabel.
Sara, ti si nocna ptica, beba diktira.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola koliko dugo sad pijes zoloft? Sorry ako pitam stoti put, zaboravim haba
26+3❤️
Lola koliko dugo sad pijes zoloft? Sorry ako pitam stoti put, zaboravim haba
Evo, pijem ga malo vise od 1,5 mj.Pojavi se neka lagana anksioznost, al prodje brzo.Nije to ona anksioznost koja uzrokuje paniku.Ono nista strasno, moze se s tim funkcionirati.Cak smo prijateljica i ja primjetile da nas ta lagana anks uhvati nekih pola sata nakon uzimanja Zolofta.Posli popusti.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Super, pa znam kad sam i ja pila da je brzo bilo bolje, al sam jos neko vrijeme imala losije dane, ne prode to u mjesec dana. Ma ni u 2,trebs par mjeseci da bude bas bas dobro.
26+3❤️
Cure evo ja razvrstavam neku robicu za bebu sto sam dobila i kupila, da ne razmisljam puno o glupostima i onak sad sam skontala da imam malih bodija jedno 25 komada, nece stici sve ni obuc a prerast ce 😂 a ja se brinula bit ce malo haahha....
Htjela sam pitat kad ste vi pocele prati i peglati robicu? Znam da je sada jos rano za to, al nebi bas cekala ni 36-ti tjedan kazu da tad vec mozes rodit i da do tada vec treba sve biti spremno... Kad ste vi to radile?
Tako i ja biti cemo malo robice, na kraju uvijek viska. Prve dvije trudnoce sam mj dana prije imala sve spremno, popeglano. Zadnja trudnoca 2tj prije poroda 🤣
Do 35 tj mi je sve bilo spremno vise manje haha.poslije mi je bilo glupo jer nisam imals kaj radit xD.
Vjeruj trebat ce ti,isto sam mislila pa na kraju sam jos i kupovala jer je prvih tj dana jako puno mokrio i sve bi popiskio ili bljucnuo a tolko sam ga cesto presvlacila.pelene perfektno stavljam jer sam kak velim guzoperac😂😂😂njegovatelj.to mogu zmirecki😝
Dekica imam 8 ajde to mi je visak..i vec za 15 dana ne stane u nesto a dug je bio skolski 50,najbolja nam je roba 56 jer je komotna sam rukave zafrknem aj treba dok hlacice moraju bit manje 😁
Carapice su ti 2 para dosta jer se ne znoje😁
Lola pa ti nisi dugo na zoloftu,zanimljivo kaj ste prumjetile al bitno da prode i da duras
Ribice sigurno ti se potaklo jer ti je tamo kod tvojih i pocelo. Iako ni ja sama za sebe nekad ne bih znala zasto je pocelo u nekom trenutku. Nadam se da ce ti proci tokom dana ❤️
Moze bit istina,mene mjesta di me uhvatilo izbjegavam i dan danas osjetim tu nelagodu .grozno.Pa da,na pol h se ne isplati zbilja..sam te nadrazi to spavanje.Lolo bome jesam nocna kad ima taj ritam po noci,oko 2,5,7 se budi i to je onda doba di nemogu spavat ponekad a on spava-.-pa citam komentare😁😆
Sortiraj odgovore
Najstariji