Ma viditi cete kolike cete biti u 8mj trudnoce a tek zadnja 3tj trudnoce, bas budes ogromna odjednom!
Sara vratila sam se doma sa raspolozenjem spava mi se haha. Idem cistit kupaonu sta cu…
Umisto da smo sretne sta ne rastemo😂Al to ti je luda glava, dr kaze da je u redu, a ja ne virujem🙈
26+3❤️
https://happychildren.life/fetal-weight-calculator/BPD I AC upisujes u mm.Vrijednosti imas negdi u trudnickoj
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
@Margita i Sara - joj bi, al puno stvari u kojima uzivam ne smijem/ne mogu tak da (sto zbog umora, sto jer je potencijalno opasno za bebu) ... Al trudim se nac sitnice...
A on je u malom soku jer je nedavno skuzio da sam vec 3 mj trudna, pa mu nis nije jasno... A najbolje je kaj misli da trbuh dolazi "tek na kraju", ja nemam trbuh, al mrvu mi je donji dio trbuha "natecen" pa misli da puno jedem xD smjesan je skroz
Hahaha😝 ti muskii su bas smijesni .
Nisam ni ja imala trbuh do 7 mj i to kraja..nema to pravila..
Do duse nisam povracala pa sam mogla natuc kile al eto sklonija sam povrcu i vocu i speku naravno😂😁
Jedi sta god ti pase,kile nek te ne brinu,a ovo je banana znam,ogranicena si s radnjom nekij stvari ,uzivaj di god stignes..kad oded na uvz nek ide s tobom da vidi kak izgleds beba odma se probude😁
Apropos kila. Ja sam 12 tjedana i dobila sam 2 kile... Zasto, pa jer moram jest svaka 2 sata da mi bude ok (da izbjegnem mucnine) zbog kojih mogu jest vecinom ugljikohidrate... Fun... Zadnjih par dana sam uspjela pojesti i voca i povrca i odmah sam zivnula. Tak da sam malo ljubomorna na vas ;)
Ja moram pripazit na secer jer mi je bio granicni OGTT. Stalno sam gladna i dodje mi pojest cevape sa ajvarom i kapulom, jedan veliki sladoled KING i jos puno toga.
Ma viditi cete kolike cete biti u 8mj trudnoce a tek zadnja 3tj trudnoce, bas budes ogromna odjednom!
Sara vratila sam se doma sa raspolozenjem spava mi se haha. Idem cistit kupaonu sta cu…
Hahah od svih kud nas taj😂dobro nije neka negativa to je bitno😂,e toto,odma bus se razbudila i ushodala...Pa cure vi ste sve u malim kilama bome,dobro kaze M.sve se to zadnji mj promjeni,onda zapravo naraste 😁😋Banano: uhhh,ugljikohidrati su zeznuti,al ne gubi nadu,prestane u drugom tromjesjecu najcesce.pred kraj jedes ko luda,jela sam kaj nikad nisam- samo masno,hamburgeri,tesko nesto,namazi ko nutela ,inace nikad ne jedem nutelu i te varijacije i takve gluposti,megic ne podnosim al eto ko bi reko.Neznam jel se Margita nesto tebi ili Loli,ko nam jos ono ima djecu Domacica?,jel vam se nesto zamjerilo ono da vam i poslike trudnoce smrdi il se gadi?Tipa meni carli s mentolom i kobasice domace one teske susene ,strasno mi to smrdi jos i sad 😆 bas mi se zamjerilo hahahaah
Meni ne smrdi nista posebno.Nikad nisam volila ni miris ni jesti tripice(fileke).Fuj mi je to otkad znam za sebe
Sara vratila sam se doma sa raspolozenjem spava mi se haha. Idem cistit kupaonu sta cu…Hahah od svih kud nas taj😂dobro nije neka negativa to je bitno😂,e toto,odma bus se razbudila i ushodala…Pa cure vi ste sve u malim kilama bome,dobro kaze M.sve se to zadnji mj promjeni,onda zapravo naraste 😁😋Banano: uhhh,ugljikohidrati su zeznuti,al ne gubi nadu,prestane u drugom tromjesjecu najcesce.pred kraj jedes ko luda,jela sam kaj nikad nisam- samo masno,hamburgeri,tesko nesto,namazi ko nutela ,inace nikad ne jedem nutelu i te varijacije i takve gluposti,megic ne podnosim al eto ko bi reko.Neznam jel se Margita nesto tebi ili Loli,ko nam jos ono ima djecu Domacica?,jel vam se nesto zamjerilo ono da vam i poslike trudnoce smrdi il se gadi?Tipa meni carli s mentolom i kobasice domace one teske susene ,strasno mi to smrdi jos i sad 😆 bas mi se zamjerilo hahahaah
Meni je smetala crna kava u početku i dim cigarete. I to sad još uvijek mi smeta. Za prve dvije trudnoće, iskreno se ne sjećam. Pazila sam na hranu skoro dosad. Sad jedem ko neman, baš me traži. To je valjda tih zadnjih 3-4 tj. kad beba najviše dobiva na težini.
one
Ja nisam pila kavu sigurno 3,4 mjeseca, sve mi je smrdilo, cak vodu nisam mogla pit. Ma grozno mi je bilo
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji