I da zhanna to je bio panici i sad imate taj tjeskobni pritisak koji ide sa anksioznoscu.. Vidite kako ce vam biti, uvijek se mozete obratiti doktoru.
Zrinka, vjeruj mi neces biti losa mama. To su misli koje su i meni prolazile kroz glavu, kako mogu biti dobra ikome kad sam ovakva sebi. Ja sam i inace anksiozna i preosjetljiva osoba, ali u prosloj trudnoci mi se javilo od straha i brige za bebu jer sam prije te trudnoce imala spontani u 8 tjednu. Jos sam cijelu mirovala i stalno se bojala i razvilo mi se takvo stanje a je to bilo pre pre tesko. Kad se i sad sjetim toga ne mogu vjerovati da sam to prezivila. Kad se moja cura rodila, plakala sam satima od srece jer je sve dobro proslo, jer je ziva i zrava, od emocija koje ne mogu ni pojmiti. Sve smo mi isle na trudnocu iz ljubavi i zelje za tim djetetom, i sigurno je da ces ga voliti. I| ja se pitam ocu li ovo drugo toliko voljeti, oce li se moja prva curka osjecati iznevjereno. Ali obozavam ovu prvu, i sigurno su obozavati i ovu drugu jer sad se toliko bojim da bude sve ok u trudnoci pa je to valjda i pokazatelj koliko je volim.
Zhanna, to tvoje mi izgleda kao panicni napad. Moj je bio slican kao i kod Margitao, ne mogucnost udaha, pritisak na prsima. Ne volim se ni prisjecati jer me odmah uvati nelagoda. 3 dana potpunog ne spavanja i plakanja. Meni je na dane podnosljivo, kad nema anksioznosti manje misli luduju, ali kako ja imam taj poremecaj o prije, nije mi bolje nakon 20 tak dana i nazalost uzimam antidepresive i Normabel od 5 mg. Idem svako 15 dana kod psihologice i molim Boga da antidepresiv pocme djelovati da bar maknem Normabel
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Evo gledam na google pise da zoloft prodjeluje odprilike za 3tj ali uz koristenje normabela npr. I onda kad zoloft prodjeluje normabel se postepeno smanjuje.
Evo gledam na google pise da zoloft prodjeluje odprilike za 3tj ali uz koristenje normabela npr. I onda kad zoloft prodjeluje normabel se postepeno smanjuje.
A ja ga pijem vec 18 dana,s tim da sam prvih 7 pila 1/2 tablete.Kako si danas?
Pa dobro sam danas, ne mogu se pozaliti..samo sta ti je to sad psiha pa kad sam i dobro svako malo se provjeravam da li imam pritisak, pa kako se osjecam pa na kraju zavrsim sa razmisljanjem o tome. Kako si ti?
Pa dobro sam danas, ne mogu se pozaliti..samo sta ti je to sad psiha pa kad sam i dobro svako malo se provjeravam da li imam pritisak, pa kako se osjecam pa na kraju zavrsim sa razmisljanjem o tome. Kako si ti?
Danas sam nesto bolje,strah me i reci.Uhvati me svako 2 dana kriza.Jedan dan uspijem poluoptimisticno,a vidit cemo.Dan po dan.To razmisljanje nas i ubija.
Mislim da ce vam svima biti bolje sta budete isle prema kraju trudnoce ko i meni,
Nadam se da hoce.A reci mi ovo.Danas sam popila Normabel 5mg oko 10 30 i jos djeluje.Dali da popijem ovaj nocni ili da preskocim?🙄
A cuj mislim da ti bas moras piti 15mg da bi zoloft prodjelovao.. Tako ti je dr rekla? I jos se ljutila jer pijes manje.
A cuj mislim da ti bas moras piti 15mg da bi zoloft prodjelovao.. Tako ti je dr rekla? I jos se ljutila jer pijes manje.
Da,je al evo sa ovih 10 mg dnevno drzim to pod kontrolom.Srce me boli svaki put kad ga popijem.
Sortiraj odgovore
Najstariji