Depresija u trudnoći

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20

Broj poruka: 638

Prijavi adminu

I da zhanna to je bio panici i sad imate taj tjeskobni pritisak koji ide sa anksioznoscu.. Vidite kako ce vam biti, uvijek se mozete obratiti doktoru. 

• lola777

Broj poruka: 823

Prijavi adminu

Zrinka, vjeruj mi neces biti losa mama. To su misli koje su i meni prolazile kroz glavu, kako mogu biti dobra ikome kad sam ovakva sebi. Ja sam i inace anksiozna i preosjetljiva osoba, ali u prosloj trudnoci mi se javilo od straha i brige za bebu jer sam prije te trudnoce imala spontani u 8 tjednu. Jos sam cijelu mirovala i stalno se bojala i razvilo mi se takvo stanje a je to bilo pre pre tesko. Kad se i sad sjetim toga ne mogu vjerovati da sam to prezivila. Kad se moja cura rodila, plakala sam satima od srece jer je sve dobro proslo, jer je ziva i zrava, od emocija koje ne mogu ni pojmiti. Sve smo mi isle na trudnocu iz ljubavi i zelje za tim djetetom, i sigurno je da ces ga voliti. I| ja se pitam ocu li ovo drugo toliko voljeti, oce li se moja prva curka osjecati iznevjereno. Ali obozavam ovu prvu, i sigurno su obozavati i ovu drugu jer sad se toliko bojim da bude sve ok u trudnoci pa je to valjda i pokazatelj koliko je volim.Zhanna, to tvoje mi izgleda kao panicni napad. Moj je bio slican kao i kod Margitao, ne mogucnost udaha, pritisak na prsima. Ne volim se ni prisjecati jer me odmah uvati nelagoda. 3 dana potpunog ne spavanja i plakanja. Meni je na dane podnosljivo, kad nema anksioznosti manje misli luduju, ali kako ja imam taj poremecaj o prije, nije mi bolje nakon 20 tak dana i nazalost uzimam antidepresive i Normabel od 5 mg. Idem svako 15 dana kod psihologice i molim Boga da antidepresiv pocme djelovati da bar maknem Normabel

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20

Prijavi adminu

Evo gledam na google pise da zoloft prodjeluje odprilike za 3tj ali uz koristenje normabela npr. I onda kad zoloft prodjeluje normabel se postepeno smanjuje. 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Evo gledam na google pise da zoloft prodjeluje odprilike za 3tj ali uz koristenje normabela npr. I onda kad zoloft prodjeluje normabel se postepeno smanjuje.

A ja ga pijem vec 18 dana,s tim da sam prvih 7 pila 1/2 tablete.Kako si danas?

• Nera20

Prijavi adminu

Pa dobro sam danas, ne mogu se pozaliti..samo sta ti je to sad psiha pa kad sam i dobro svako malo se provjeravam da li imam pritisak, pa kako se osjecam pa na kraju zavrsim sa razmisljanjem o tome. Kako si ti? 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

Pa dobro sam danas, ne mogu se pozaliti..samo sta ti je to sad psiha pa kad sam i dobro svako malo se provjeravam da li imam pritisak, pa kako se osjecam pa na kraju zavrsim sa razmisljanjem o tome. Kako si ti?

Danas sam nesto bolje,strah me i reci.Uhvati me svako 2 dana kriza.Jedan dan uspijem poluoptimisticno,a vidit cemo.Dan po dan.To razmisljanje nas i ubija.

• Nera20

Prijavi adminu

Mislim da ce vam svima biti bolje sta budete isle prema kraju trudnoce ko i meni,

• lola777

Prijavi adminu

Nadam se da hoce.A reci mi ovo.Danas sam popila Normabel 5mg oko 10 30 i jos djeluje.Dali da popijem ovaj nocni ili da preskocim?🙄

• Nera20

Prijavi adminu

A cuj mislim da ti bas moras piti 15mg da bi zoloft prodjelovao.. Tako ti je dr rekla? I jos se ljutila jer pijes manje. 

• lola777

Prijavi adminu

Margita0407

A cuj mislim da ti bas moras piti 15mg da bi zoloft prodjelovao.. Tako ti je dr rekla? I jos se ljutila jer pijes manje.

Da,je al evo sa ovih 10 mg dnevno drzim to pod kontrolom.Srce me boli svaki put kad ga popijem.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.