1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    10. Travanj 2015. 20:27

u potpunosti se slažem s tobom i meni su  rekli od sad pa na dalje tvojim brigama nema kraja

Sova5
    10. Travanj 2015. 20:48

Mene isto često strah. Strah me kad me nešto boli, strah me kad me prestane boljeti. Pa ako mi je muka psujem, ako mi nije muka bojim se da opet nešto nije ok. I tako u krug. Ali trudim se čim više zapravo misliti pozitivno. Teško jest - one prisilne misli se uvijek vraćaju, ali opet je predivno zamišljati kako će jednoga dana izgledati bebica i kakav će biti život s njom/njim 

Imam i ja pitanje. Naime, s obzirom da je sada probava u klincu totalno, kad moram na wc napokon često se moram dosta napeti. Mene je toga toliko strah da ne bi naudila bebi s tim. A ne znam kako da si to olakšam 

Sova5
    10. Travanj 2015. 20:49

Nisam postavila pitanje na kraju  Imate li savjet kako lakše otići na wc? 

Sova5
    10. Travanj 2015. 20:49

Nisam postavila pitanje na kraju  Imate li savjet kako lakše otići na wc? 

Naanaa2
    10. Travanj 2015. 20:55

Sova, piti puno tekućine, magnezij u šumećim tabletama, pomažu i suhe šljive (natopiti preko noći pa ujutro pojesti te šljive i popiti tekućinu), Donat Mg.. To su kao neki univerzalni recepti, ali svakome pomaže nešto drugo. Nekome mlijeko, zaslađena cedevita, kava i cigareta ujutro itd itd itd.

Ako ništa od ovoga univerzalnoga ne pomogne, a baš te zatvori onda pribjegneš čepiću kao ja jednom prilikom. I ja sada npr. pijem jedan sirup koji mi stvarno pomaže. Odkad ga pijem preporodila sam se.

Naanaa2
    10. Travanj 2015. 20:56

I napinjanjem na wc-u mislim da ne možeš nauditi bebi, ali može dovesti do pojave hemoroida i poslije do prijevremenog poroda. Bar su tako meni rekli.

Sova5
    10. Travanj 2015. 21:20

Hvala vam  Ja sam neki težak slučaj. Za doručak najmanje 2 dcl B Activ-a sa lanenim sjemenkama. Ona obavezno poslije obroka pijem Mg Mivelu. Jedem i suhe i normalne šljive. I svejedno kaos. Mogla bih piti više tekućine, istina. Mislim da popijem oko 1L - 1.5L vode dnevno. I to ono pijem kad se sjetim. Trebala bih imati bočicu stalno kraj sebe. Morat ću pitati doktora da mi nešto prepiše. Ali svakako ste me utješili s tim da ne mogu nauditi bebici. Ja ću se već nekako s tim izboriti 

Naanaa2
    10. Travanj 2015. 21:31

Lactulose MIP je sirup koji je meni preporučila doktorica. Ja sam platila 500 ml 45 kn. I meni stvarno pomaže. A čula sam i od drugih trudnica da im je pomogao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.