1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kiki2906
    10. Travanj 2015. 18:06

Pozz...Miss Miu
    Ja sam prije trudnoće imala puno lice mitesera i kupila sam u ljekarni kupila termalni micelarni losion od avene...to ti je 400 ml prozirne tekućine i meni je savršeno...to je baš za čišćenje lica i meni je lice sad prekrasno ko bebina guza 

https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850

bobica9
    10. Travanj 2015. 19:07

Miss_Miu, i meni je lice bilo koma dok sam pila Duphaston. Nekih tjedan dana nakon što sam ih prestala piti, lice mi se počelo čistiti i sad je super. Micelarnu koristim već dugo i super mi je, i za čišćenje lica i skidanje šminke.

Moram priznati da se jako trudim biti pozitivna i ne razmišljati o lošim stvarima. Prva trudnoća je završila spontanim i bilo je uopće strah pokušati ponovo. A sad nekad samu sebe iznenadim kako sam smirena, pogotovo za jednog control freaka.

mare27
    10. Travanj 2015. 20:03

kad je riječ o strahovima,ta sam... prva mi je trudnoća al mogu reći da me je sad više strah nego na početku ,sad osjećam bebu na veliko i na 4D sam ju vidjela kak izgleda i da joj se sad ne daj Bože što dogodi,neznam što bi...

Naanaa2
    10. Travanj 2015. 20:03

Ja sam imala užasne strahove do prije koji tjedan. Sad kad razmišljam mislim da sam više vremena bila u strahu nego sam bila sretna zbog trudnoće, ako me razumijete. Još kad sam se dočepala interneta i čitala što sve može poć po zlu- pa kako biti smiren? Ali ulaskom u 12. tjedan moji strahovi su jenjavali. Smirila sam se i mogu reći da sad u trudnoći uživam. Strahovi su još tu, još uvijek (a mislim da ću to raditi do kraja trudnoće) provjeravam gaćice ima li krvarenja kada idem na wc, ali mislim da je doza straha normalna jer ni jednoj od nas nije svejedno i u svakoj od nas onog trenutka kad smo ugledale plus na testu su se pojavili majčinski osjećaji i majčinska briga. 

Jednom kad sam sa svojom mamom pričala o porodu i kako me toga strah, mama mi je rekla da je porod ništa. Sto put je teža trudnoća, tih 9 mjeseci. Tada nisam razumjela što govori, ali sada itekako shvaćam. Nije mislila samo na trudničke tegobe već i na ovaj osjećaj brige i straha koji svaka od nas svaki dan nosi. I to neće biti samo u trudnoći već i poslije, kada rodimo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.