1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    11. Travanj 2015. 11:30

Pa nema u Elevitu omege, evo baš čitam sastav... Ja sam je planirala sad u 3. tromjesečju piti.

Lollypop
    11. Travanj 2015. 11:46

Baby1

Pa nema u Elevitu omege, evo baš čitam sastav… Ja sam je planirala sad u 3. tromjesečju piti.

Za te pare mogli su i nju ubacit  bas cu pitat doktoricu u pon kad budem isla na pregled..bezveze.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ivchy2
    11. Travanj 2015. 12:05

Ja pijem omegu od Twinlaba plus Elevit.

dea32
    11. Travanj 2015. 12:48

Pozdrav mame.. 
    Da se i ja prikljucim. Ja sam Elevit pila prva 3 mj jer je bitan za razvoj bebice, pretrpila sam ta 3 mj i prestala jer me zatvarao. Sad pijem Legofer (zeljezo) i odlican mi je. 2 jabuke dnevno i 2L vode i nemam problema sa stolicom.. A za vitamine, radije sam za voce i povrce nego tablete..

bobica9
    11. Travanj 2015. 14:04

Netko je pitao za mozzarellu - može ako je od pasteriziranog mlijeka, a to vrijedi za sve sireve i mliječne proizvode.

Depilacija - idem kao i prije na depilaciju voskom i šećernom pastom. Malo mi više bude koža crvena poslije, ali ništa strašno. Jednostavno je osjetljivija u trudnoći.

Lollypop
    11. Travanj 2015. 14:27

Mene vise proljev muci u trudnoci nego zatvor   valjda sam prozdrvljivija pa brze jedem pa mi cudno padne, jedva zvacem kad sjednem na rucak, ko galeb gutam  neznam da li da se zalim ili...

bobica9
    11. Travanj 2015. 14:34

Lollypop

Mene vise proljev muci u trudnoci nego zatvor   valjda sam prozdrvljivija pa brze jedem pa mi cudno padne, jedva zvacem kad sjednem na rucak, ko galeb gutam  neznam da li da se zalim ili…

Hahaha, ni mene ne mući zatvor. Jedem cijeli dan...grozna sam, samo gledam šta ću skuhati i pojesti...

Lollypop
    11. Travanj 2015. 14:37

Tako i ja...da me muci zatvor pukla bi mi crijeva  jednostavno ako dovoljno pojedes...mora izac hahahaha uzaaaassss ko ce skidat kile posli...

bobica9
    11. Travanj 2015. 14:41

Ma koje kile...ja sam tek na +3...Bebać mi sve pojede! Slažem se, pojedem više i više ide van!

Miss_Miu
    11. Travanj 2015. 18:57

bobica

Ma koje kile…ja sam tek na +3…Bebać mi sve pojede! Slažem se, pojedem više i više ide van!

Ma ne zeza se da si dobila samo +3 kg do sad? Pa ja sam 15tt pa sam vec 5kg.. Daj mi samo recite ko ce to skidat?? Lako vama koje jedete ko lude, a imate trakavicu haha i svaki cas na wc ne stigne se ni zaljepit.. Haha :)

Lukas 19.09.2015.🧸
    Adela 28.03.2017. 👑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI