1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baby1
    11. Travanj 2015. 11:30

Pa nema u Elevitu omege, evo baš čitam sastav... Ja sam je planirala sad u 3. tromjesečju piti.

Ivchy2
    11. Travanj 2015. 12:05

Ja pijem omegu od Twinlaba plus Elevit.

dea32
    11. Travanj 2015. 12:48

Pozdrav mame.. 
    Da se i ja prikljucim. Ja sam Elevit pila prva 3 mj jer je bitan za razvoj bebice, pretrpila sam ta 3 mj i prestala jer me zatvarao. Sad pijem Legofer (zeljezo) i odlican mi je. 2 jabuke dnevno i 2L vode i nemam problema sa stolicom.. A za vitamine, radije sam za voce i povrce nego tablete..

bobica9
    11. Travanj 2015. 14:04

Netko je pitao za mozzarellu - može ako je od pasteriziranog mlijeka, a to vrijedi za sve sireve i mliječne proizvode.

Depilacija - idem kao i prije na depilaciju voskom i šećernom pastom. Malo mi više bude koža crvena poslije, ali ništa strašno. Jednostavno je osjetljivija u trudnoći.

Lollypop
    11. Travanj 2015. 14:27

Mene vise proljev muci u trudnoci nego zatvor   valjda sam prozdrvljivija pa brze jedem pa mi cudno padne, jedva zvacem kad sjednem na rucak, ko galeb gutam  neznam da li da se zalim ili...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Lollypop
    11. Travanj 2015. 14:37

Tako i ja...da me muci zatvor pukla bi mi crijeva  jednostavno ako dovoljno pojedes...mora izac hahahaha uzaaaassss ko ce skidat kile posli...

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    11. Travanj 2015. 14:41

Ma koje kile...ja sam tek na +3...Bebać mi sve pojede! Slažem se, pojedem više i više ide van!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.