neće ti biti druge nego izbaciti kruh pogotovo taj iz pekare...ja jedem samo integralni, raženi...a slatko si priuštim jer sam i inače za slatko...
Mislim da ti jedni nokti nemogu skodit,jer kolko štetnih stvari udisemo svaki dan a da nismo ni svjesne....
U Samoboru vodim trudnoću....bila sam u 25tt na ogtt-u i bio mi je ok,4.4 a granica je 5.1,tak da sam se bas iznenadila pozitivno Vec sam zamišljala kak cu morat na dijetu al sva sreća sve je dobro prošlo.
Jedino me brine sta je beba teška 900g a čitala sam da bi sad vec trebala bit oko 1100:(
Ja valjda jedina ne znam koliko je beba velika... Moram pitati slijedeći put. Još 11 dana do pregleda! Juhuuuu!!!
Ma da, koliko toga nesvjesno unesemo u sebe...geliranje noktiju je najmanji problem. Ja sam poludila za mesom! Prije sam samo voće, povrće i sjemenje, a sad ako nema mesa - gladna!!!
vidim da ste prestali brojat pitanja..;) pa neznam koje je moje po redu...ali nema veze...
zanima me niski tlak u trudnoći..naime meni bude tlak 90/60 ili 95/50..dali je to štetno..i kako ga mogu malo podići:))
Mene je u prvom tromjesječju jako držao junk food.
Sada me u drugom tromjesječju to malo popustilo. I hvala bogu jer sam se već bojala da neću nikako unijeti dovoljno hranjivih tvari za bebu ako tako nastavim. Sad jednom-dva puta tjedno pojedem kebab, hamburger ili pizzu, ali ostale dane sam na malo zdravijoj prehrani. Ako ništa drugo, barem domaćoj i kuhanoj.
Sortiraj odgovore
Najstariji