odustajem od današnje salate s tunom za ručak
za tu svijetlu nisam čula...
Nisam ni ja znala, slucajno sam nesto cula. Mjenjaj odmah jelovnik!! 😜😜
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
Pitala ja ginića za tunu...rekao neka slobodno povremeno pojedem. Ne možemo mi pojesti toliku količinu tune da bi nam naštetila.
Meni se čini da bi veće ribe trebalo izbjegavati, što mi je logično, starije su i tijekom života skupe veće količine žive i ostalih štetnih tvari. Pogledala sam u knjizi, i oni pišu da se može jesti i tuna i losos. Jedino upozoravaju za iznutrice (jetrica i sl.) da se ne bi trebale pretjerano konzumirati.
Nisam jela tunu od kad sam trudna, draže su mi srdelice. :)
pa jednom mjesečno nije puno ali pokušat ću je izbjeći čim više...rađe na placi kupim ribice
Ja sam pitala svog doktora za geliranje noktiju i reko mi je da ih mogu imat do 7.mj,da je najbolje da ih zadnja 2mj nemam...tak da sam si ih za svoju svadbu napravila(bila 5.mj trudnoće ) i kad su izrasli otišla da mi ih skine tak da uopce nisu oštećeni.
A sto se kila tiče,bas jučer sam bila na pregledu i doktor mi je reko:daj prestani toliko jest,imat ćeš visoki tlak... Trudnoću sam krenula sa 54kg(visoka 173cm) i sad u 28tt imam 68kg,dakle 14kg sam dobila
A obožavam slatko,banane ,rajčicu i mlijeko sd u trudnoći..probat cu se kontrolirat i jest vise variva i opcenito povrće jer inače nisam neki ljubitelj.
Sortiraj odgovore
Najstariji