1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lollipop
    14. Travanj 2015. 08:16

imam jedno pitanje ako netko zna odgovor...
    naime preselili smo se na novu adresu ali nismo mijenjali adresu jer ćemo se seliti opet...ali kad rodim biti ću na ovoj adresi.
    dr.i patronažna sestra u jednoj ambulanti su mi rekli da to nema veze za dolazak patronaže i da se samo javim svojoj dr koja je tu gdje sad živimo...ima li netko takvo iskustvo i da li ću imati problema oko dolaska sestre?

lollipop
    14. Travanj 2015. 09:01

hvala ti, baš si 

Sova5
    14. Travanj 2015. 11:59

Mene to isto zanima. Moja doktorica opće prakse je u Slavoniji, a ja sam u Samoboru. Kako to sad funkcionira? Kome bih se ja trebala prijaviti da sam tu i da ću imati bebu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.