imam jedno pitanje ako netko zna odgovor...
naime preselili smo se na novu adresu ali nismo mijenjali adresu jer ćemo se seliti opet...ali kad rodim biti ću na ovoj adresi.
dr.i patronažna sestra u jednoj ambulanti su mi rekli da to nema veze za dolazak patronaže i da se samo javim svojoj dr koja je tu gdje sad živimo...ima li netko takvo iskustvo i da li ću imati problema oko dolaska sestre?
imam jedno pitanje ako netko zna odgovor…
naime preselili smo se na novu adresu ali nismo mijenjali adresu jer ćemo se seliti opet…ali kad rodim biti ću na ovoj adresi.
dr.i patronažna sestra u jednoj ambulanti su mi rekli da to nema veze za dolazak patronaže i da se samo javim svojoj dr koja je tu gdje sad živimo…ima li netko takvo iskustvo i da li ću imati problema oko dolaska sestre?
Draga lollipop :) ja nemam s tim iskustvo, al moja frendica ima. I cini mi se da je njoj dr. isto rekla da nema veze al da je moralo pisat na papiru gdje mora ic. Al opet mislim da sve ovisi od grada do grada, te od patronazne do patronazne. I kakva je osoba. :)
Lukas 19.09.2015.🧸
Adela 28.03.2017. 👑
naime preselili smo se na novu adresu ali nismo mijenjali adresu jer ćemo se seliti opet…ali kad rodim biti ću na ovoj adresi.
dr.i patronažna sestra u jednoj ambulanti su mi rekli da to nema veze za dolazak patronaže i da se samo javim svojoj dr koja je tu gdje sad živimo…ima li netko takvo iskustvo i da li ću imati problema oko dolaska sestre?
Nema problema,doci ce vam ona koja je zaduzena za kvart u kojem trenutno zivite..sretno,nasa je bila uff boze sacuvaj..samo mi stres napravila.

Meni je doktor u Zagrebu, a ja u Gorici... To će biti zgodno...

ja sam u prvoj trudnoći bila prijavljena u Dugom Selu, a živjela sam u Zagrebu. muž je drugi dan otišao do najbližeg dispanzera i rekao patronaži da je dijetete došlo doma. patronažna je došla isto popodne ako se ne varam.

Mene to isto zanima. Moja doktorica opće prakse je u Slavoniji, a ja sam u Samoboru. Kako to sad funkcionira? Kome bih se ja trebala prijaviti da sam tu i da ću imati bebu?
Mene to isto zanima. Moja doktorica opće prakse je u Slavoniji, a ja sam u Samoboru. Kako to sad funkcionira? Kome bih se ja trebala prijaviti da sam tu i da ću imati bebu?
Ja vodim trudnoću u Osijeku, a ne živim tamo. Nego sam slučajno srela patronažnu u gradu i onda je upisala moj broj i adresu, tako da mi sad redovno dolazi. A da ju nisam srela, nemam pojma šta bi bilo...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji