1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    17. Travanj 2015. 10:35

ja zasad moram umjereno mirovati, ali moram izbjegavati spremanje po kuci i dizanje svega i svacega hehe

lollipop
    17. Travanj 2015. 11:19

ja isto umjereno...ono doručak pa ležanje, oprat suđe pa leć, pomest pa leć...i tako cijeli dan...
    nema dizanja teškog tj težek od kg po ruci i nema seksa

Branchi
    17. Travanj 2015. 11:50

a tebi su i sex zabranili? nama zasad nisu, ali ko zna sta ce rec za 2 tjedna :)

Baby1
    17. Travanj 2015. 12:18

Meni je posteljica sprijeda. Dr. mi je rekla da se i to može promjeniti, ali ne znam do kojeg tt. Na zadnjem pregledu mi je isto napisala da je sprijeda...

Branchi
    17. Travanj 2015. 12:50

mislim da je bolje ako je iza, ali da i one koje su sprijeda, u nekom trenu dodju iza.
    ti istoonda moras mirovati ili koja je tebi procedura?

Baby1
    17. Travanj 2015. 14:34

Branchi

mislim da je bolje ako je iza, ali da i one koje su sprijeda, u nekom trenu dodju iza.
    ti istoonda moras mirovati ili koja je tebi procedura?

Ne, ne moram mirovati, dapače, rekla mi je da se krećem koliko mogu i sve radim koliko mogu, samo sad češće sjednem i odmorim. Čak sam ju ja pitala jel smijem voziti bicikl (jer sam ga inače dosta vozila) na što se ona nasmijala i rekla "trudnoća nije bolest, smijete sve", to je bilo na početku trudnoće. Kasnije sam ipak odustala od bicikla jer me žuljaju kosti u guzici i bole me kukovi, valjda se širi sve to dolje... A bebu sam osjetila oko 18.tt i osjetim ju dosta jako sad, čak nekad me baš buba...uff  Mislim da nije problem ako je posteljica naprijed, nego ak je nisko ili čak na ušću. Najbolje je slušati svoje liječnike, meni nije ništa zabranila pa se tako i ponašam. A i osjećam se dobro za sad, nemam nekih problema...

lollipop
    17. Travanj 2015. 13:51

ma branchi meni zabranili seks, ugljikohidrate i slatkiše, kućanske poslove...i šta mi ostane?  

pa mislim da nema procedure posebne ako je posteljica sprijeda jedino se kasnije osjete udarci bebe...to je ono koliko sam ja informirana

Branchi
    17. Travanj 2015. 14:02

ostaje ti sve 4 u zrak i chillaj :) 
    nije ni to lose malo iako vjerujem da u nekom trenu dosadi....
    da, ne znam, nisam znala ni za hrpu tih potencijalnih stanja i problema dok nisam ostala trudna. svi vele - blazeno stanje, a ono stalno pazi ovo, pazi ono :)

Branchi
    17. Travanj 2015. 14:46

mislim da to sve ovisi i o doktoru. moj je sav oprezan pa je od pocetka pisao na nalaz da preporuca mirovanje i onda dodatno naglasavao da sve stima i sve je super, ali treba vise odmarat :)
    mislim da ne bi mogla vozit bicikl jer me i u autu smeta kad idemo preko neravnina, cudan mi je osjecaj :)

bas to, treba slusat tijelo. mene danas sve nesto malo boli, mislim da se beba namjesta pa se nadam da cu je ubroz i osjetit kak spada :) sam nek se smjesti :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI