kako si uspijela dobiti samo 6 kila :D
da, nema to veze sa kilazom trudnice, ima stvarno raznih slucajeva...stvarno ni malo ne grijesis?? svaka cast. ja se pokusavam hraniti prema VV dijeti, ali cesto grijesim. tjesim se da mi je i uz to secer ok, i da je najbitnije vise puta jesti po manje.
O bože...izgleda da sam ja ovdje najgora s kilažom..najgore mi je kaj i ja jedem više puta po malo i puno voća i povrća i puuuuno se krećem jer imam još kćer od 5 godina i ona traži svoje..jednostavno mi nije jasno kak sam uspjela tolko natuč kila..a slatko mi se znalo povremeno zalomit..radim jako fine kolače i jednostavno im nemogu odolit...i sad kao moram pazit jer šećer mi je drito na granici i to ovaj nakon 2 sata..nataste mi je 4.3 a nakon sat 6...taj nakon 2 sata je 8.65..shvatila bi da mi je za 1 ili za 2 iznad granice al za ovooo......
https://lb1f.lilypie.com/dRHOp1?r=1432636850
ma ja sam zasad dobila 2.5 i znam da cu natuc jos dosta jer tek sad krece. i sta je tu je, i inace se brze love kile :)
to za secer me isto zivcira jer su snizili granice i onda bas plase sve nas sa rizicima, a znam da ima slucajeva gdje su cure bile na rigoroznoj dijeti i onda kad se bebica rodila je morala ostata u bolnici jer je bila pothranjena. tak da i oni stvarno malo pretjeruju, ali nemamo druge, moramo ih slusat.
pa sta je 8.65 nakon 2 sata tako lose? meni je bilo 7.3 pa su mi rekli da je to ok?
da, to ti vjerujem, to je dovoljno dobar motiv :)
meni se nisu jos opako zabrinuli pa ja pokusavam odupirat se slatkom, ali tu i tamo pokleknem. kad je fino :)
Bog cure, mislim da su postrozili te granice secera zbog puno pretile djece po vrticima i skolama. Stalno o tome pricaju pa valjda polaze od toga da se sve određuje u maternici, pa bolje sprijeciti. Svjesna sam da sve mi pojedemo puno vise secera nego sto nam treba a bas je nepotrebno. Radije voca umjesto slatkisa pa kad skace znate zasto skace :)
Inace, ja sam zatrudnila s 58 kg (visoka 165). Puno sam povracala i dosla na 54 na prvom vaganju. Na drugom vaganju 55 i kaze meni ginekolog super samo tako nastavi! Ali ja kazem nije to moja tezina hehe, sta bi po njemu ja trebala doc do samo 64??
I usprkos tome kaze da je beba bas velika sta mi je jako drago jer znaci da sam samo ja iscrpljena a ona napreduje.Pijem Elevit inace.
Malo sam sokirana za ove neke zabrane jer jedem sve i radim sve kao i do sada. Znaci jagode, ananas, mozzarella, tuna. ali naravno ne pretjerujem.
Zadnji pregled sam bila 14tt i bio je vaginalni pregled rukom na sta je doktor odmah se nasmija i reka aaaa lipo raste :) I iza toga vaginalni uzv. Sad se nadam da je gotovo s tim jer me drzi nelagoda iza pregleda.
Isto imam strahove, malo manje nego prije ali jos su tu i slazem se da im nece nikad biti kraja. Navikla sam da stalno bolucka i na kihanje da jako probode i sad kad ne boli jos sam vise zabrinuta
Miss Miu super temica
Fluffy
joj ja se sva prestrašim kad me bolucka...danas me cijeli dan lagano bolilo pa stane pa jedan jajnik zaboli pa malo drugi...a cijeli dan mirujem i ležim...znam da je to sve ok i normalno ali svaki put imam mini infatkt...
jedva čekam da me počne lupati onako pošteno pa da znam da je sve ok
I ja sam jedva čekala da počne lupati, kao prestat ću se brinuti. Pa sad brinem ako ne lupa dovoljno ili ako previše lupa...
Sortiraj odgovore
Najstariji