1001 pitanje trudnica

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare27
    16. Travanj 2015. 16:44

miss miu ako smijem pitat,zašto u bolnicu?

lollipop
    16. Travanj 2015. 21:05

a da ja sam od 20.1.a termin mi je tek 9.9.

dea32
    16. Travanj 2015. 22:28

Ja imam pitanje, ako ce tko mi moc odgovorit. Usla sam u 28tt i pupak mi se jos nije izbocio. Frendici je u tom tjednu vec bio vani.. Mislim, znam da to nije toliko bitno, al eto zanima da li ce uopce izac ili nece? 

lollipop
    17. Travanj 2015. 07:27

još jedno pitanje ako netko ima odgovor...naime naišla sam na podatak da se posteljica koja je nisko može podignuti na svoje mjesto do 24.tt ali sam došla i do podatka da se može podignuti i do 32.tt jer raste maternica i beba...ima li netko kakav podatak?

Branchi
    17. Travanj 2015. 09:37

Sad cu mozda pitat glupo pitanje, ali da je ista stvar kad nosis nisko i imas nisku posteljicu? 
    ja znam da nosim nisko, a posteljica mi je iza...i znam da cemo to pratiti na pregledima da li se podiglo ili je i dalje nisko

lollipop
    17. Travanj 2015. 09:51

koliko ja znam nije isto...ovo je položaj posteljice koja je nisko pa može biti blizu ušća, uz ušće ili ga pokrivati djelomično ili cijela...
    a kada nisko nosiš to označava položaj bebe u trbuhu...

Branchi
    17. Travanj 2015. 10:14

u svakom slucaju i ti i ja cekamo da se nesto podigne :)

lollipop
    17. Travanj 2015. 10:30

je znam samo šta se u mojoj blizini ne smije dizati pošto moram mirovati  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.