Beba 14. listopada 2024.

Olivia Munn: Imati novorođenče i toddlera nije za one slabog srca

Foto: Mario Anzuoni/REUTERS/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nije lako u isto vrijeme biti mama toddlera i novorođenčeta nije nimalo lako brinuti se za oboje odjednom, ma koliko neki govorili da – mame sve mogu. Zato volimo kad slavne mame podijele ovakve osjećaje…

Sasvim je dovoljno naporno i iscrpljujuće biti mama toddlera ili mama novorođenčeta. A kad to dvoje spojiš u jedno… Da, to nije nimalo lako. Naravno, svi će reći da mame to mogu, jer – mame mogu sve. I slažemo se da mame to mogu, ali to ne znači da je lako i da se mama ne smije požaliti ili izjadati zbog tog.

Možda te zanima... 9 istina o novorođenčetu koje će ti reći samo najbolja prijateljica Beba

Zato volimo kad poznati i slavni podijele svoje priče o tom kako im je teško i kako nije sve idilično i savršeno, kako često dobijemo dojam prateći samo društvene mreže i ono što je „vidljivo“ oku javnosti. Tako je glumica Olivia Munn nedavno podijelila za People neka svoja iskrena viđenja i razmišljanja o roditeljstvu.

Ova 44-godišnja glumica progovorila je o izazovima s kojima se susreće kao majka kćeri Méi, stare tek tri tjedna, i dvogodišnjeg sina Malcolma. U nekoliko objava podijeljenih na njezinim Instagram pričama, Munn se našalila da je fotografija na kojoj tupo bulji u kameru „dokaz“ da je „preživjela“ noć s oba djeteta.

 | Author: Instagram Foto: Instagram

„Imati malo dijete i novorođenče u isto vrijeme nije za one sa slabim srcem“, dodala je u opisu objave selfieja na kojem je ona s glavom naslonjenom na dlan, odjevena u sportsku ružičastu majicu i ima naočale.

U idućem je postu Munn pokazala neka od svojih nedavnih pretraživanja Googlea i rezultata za pitanje: „Zašto novorođenčad uvijek ostaju budna?“ Koja mama to nije guglala u prvim tjednima majčinstva? No, nažalost, znamo otprilike rezultate, kakve je dobila i Munn: „novorođenčad često ostaju budna noću jer nemaju uspostavljen ritam spavanja i budnosti“ i „ne razumiju razliku između dana i noći“.

„Nadam se da je svima noć sjajna“, našalila se Munn u opisu posta.

No, možda najrealniji post među onima koje je Munn podijelila bio je post koji na fotografiji prikazuje cijelu njihovu kolekciju bočica za bebe. Uz tu je sliku napisala da je prokuhavala bočice kako bi ih dezinficirala „kao da je 1920.“

 | Author: Instagram Foto: Instagram

Olivia Munn i njezin suprug, komičar John Mulaney, dobili su svoje drugo dijete 14. rujna. Dijete je rodila surogat majka, a Munn neprestano iskreno dijeli iskustva o usponima i padovima roditeljstva, a posebno o zgodama i nezgodama kad si mama novorođenčetu i malom djetetu u isto vrijeme.

Prije tjedan dana podijelila je nekoliko storieja u kojima je otkrila koliko je Méi spavala u to vrijeme.

„Ona spava, kao, cijelo vrijeme“, rekla je uz objavu fotografije svoje kćeri koja joj spava u naručju. „Znam da novorođenčad puno spava, ali ona spava više.“

Eh, da, svako je dijete različito. A isto tako, ma koliko beba spavala, nije lako uz nju imati toddlera, zar ne?

Možda te zanima... Mame objavljuju samo pozitivne objave na društvenim mrežama, kako bi odvratile pažnju od pravih osjećaja Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.