Beba Mama poslije poroda 12. studenoga 2019.

Slavne mame pokazale svoja tijela nakon poroda

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledaj koje su to slavne mame koje su progovorile o stvarnom izgledu ili objavile fotografiju svojega tijela nakon poroda.

Dugo vremena prva fotografija poznate osobe nakon poroda, koju bi javnost vidjela, bila bi ona koja je pomno postavljena, namještena i uređena fotografija u kupaćem kostimu. No, trendovi se mijenjaju, a ovaj koji sada vlada među poznatim mamama i mi podržavamo.

24 h nakon poroda Možda te zanima... Pelene za odrasle i dojenje: ovako žensko tijelo izgleda 24 sata nakon poroda Beba

Trend govora i objavljivanja slika o realnom izgledu tijela nakon poroda pomaže i ostalim mamama da prihvate i vole svoje tijelo onakvim kakvo je. Nove generacije mama neće odrastati i živjeti s mislima da s njihovim tijelom nešto nije u redu zato što u roku jednoga dana nije postalo onakvo kakvo je bilo prije trudnoće.

Zato pogledaj koje su to slavne mame koje su progovorile o stvarnom izgledu ili objavile fotografiju svojega tijela nakon poroda.

Stvarna slika ženskog tijela nakon poroda: Mame ponovno oduševljavaju fotkama

Chrissy Teigen 

Njezin humor ili volite ili ne. Nakon rođenja sina Milesa, u svibnju 2018., Chrissy je na društvenim mrežama često govorila o svojem tijelu, kilaži i strijama.

U ožujku 2019. godine podijelila je poruku na Twitteru: "10 sam kilograma teža nego što sam bila prije rođenja Milesa. On je star 10 mjeseci, a ja kilažu nisam izgubila jer jednostavno volim jesti."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Kate Hudson

Kate Hudson utjelovljenje je fitnessa. No, prva slika koju je objavila nakon rođenja kćeri Rani Rose pokazala je da je u redu i normalno imati opušten trbuh nakon porođaja.

Možda te zanima... Slavne mame: 'Je li ovo službena frizura za dojenje?' Beba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Desiree Siegfried 

Desiree Siegfried, natjecateljica u 9 sezoni The Bachelorette, također je pokazala izgled trbuha nakon porođaja. "Dakle, evo me 4 dana nakon porođaja. Izgledam kao da sam još trudna, ali osjećam se kao supermodel / ratnik", napisala je ispod slike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Desiree (Hartsock) Siegfried (@desireesiegfried) on

Možda te zanima... Slavna mama skinula 46 kilograma 6 mjeseci nakon poroda Beba

Jessie James Decker

Američka country pjevačica, Jessie James Decker, objavila je fotografiju tri tjedna nakon trećeg poroda i napisala "Keeping it real!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) on

Prekrasne fotografije slave ženska tijela nakon poroda

Tia Mowry

Glumica Tia Mowry ispod fotografije koja je prikazivanja njeno tijelo sedam tjedana nakon poroda napisala je kako su na nju negativno utjecale nerealistične fotografije drugih mama te je odlučila podijeliti pravi izgled svojeg tijela kako bi pomogla drugim mamama shvatiti da je "savršeno" tijelo nakon poroda iluzija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TiaMowry (@tiamowry) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.