Beba Mama poslije poroda 27. rujna 2019.

Slavna mama skinula 46 kilograma 6 mjeseci nakon poroda

Foto: Instagram/jessicasimpson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson ponosna je na sebe i ima itekako dobar razlog za to. Naime, uspjela je skinuti 46 kilograma od rođenja svoje šestomjesečne kćeri Birdie Mae

Pjevačica Jessica Simpson (38) sa svojim pratiteljima podijelila je sretnu vijest. Iako je prošlo samo šest mjeseci od njezine treće trudnoće, pjevačica se pohvalila izvrsnim rezultatima i 'isklesanom linijom'. Jessica se u nekoliko navrata požalila kako je imala problema sa zdravstvenim problemima i kilažom jer je bila teška 108 kilograma.

Moje prvo putovanje bez Birdie Mae. Emocionalna sam zbog mnogih razloga, ali ponosna što se opet osjećam kao ja. Čak i kad sam mislila da je nemoguće, uporno sam nastavljala dalje”, napisala je i priznala da je u trudnoći skupila 108 kilograma, a sada je čak 46 kilograma lakša.

Kim Kardashian Možda te zanima... Je li dobiti 23 kilograma u trudnoći zaista tako strašno? Trudnoća

Fanovi su pohvalili njenu iskrenost i novi izgled, a fotografija je u nekoliko sati dobila više od 536 tisuće lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just stretching it out in my rubber corset. The joy of postpartum 🤗

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Za vrijeme trudnoće često se žalila i na otečena stopala i noge, a mučila se s nesanicom, anksioznošću i bolovima u leđima te je neprestano tražila savjete liječnika. Kaže kako je ponosna na sebe, a kad joj se činilo nemoguće, odlučila je raditi još jače i postigla je rezultate.

Možda te zanima... Prije i poslije trudnoće: Dizajnerica cipela i novopečena mama promatra svoja stopala Beba

Pjevačica nije skrivala kako joj je ovo uvjerljivo bila najteža trudnoća do sad. Osim što je imala velikih problema s oticanjem gležnjeva zbog kojih nije mogla hodati, Jessica je u trudnoći zbog dobivenih kilograma jednom prilikom strgala dasku WC školjke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Inače, Jessica i njezin suprug Eric Johnson u braku su od 2014. i imaju dvoje starije djece: Maxwell (7) i sina Acea (6).

Možda te zanima... Beyonce o porođaju: 'Imala sam hitan carski rez i 99 kilograma' Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.