Beba Mama poslije poroda 21. siječnja 2016.

Pelene za odrasle i dojenje: ovako žensko tijelo izgleda 24 sata nakon poroda

24 h nakon poroda
Foto: Sakura Bloom/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iskrene riječi i fotografija mame Erice Andrews samo 24 sata nakon porođaja svojom stvarnošću i iskrenošću oduševile su mame, ali i žene koje još nisu rodile

"Ovako stvarno izgleda mama 24 sata nakon porođaja. Beba u marami. Koža na koži. Pelene za odrasle. Ružičasti sjaj. Moje tijelo osjeća se kao da je trčalo maraton i moje srce još je otvoreno od jučerašnjeg putovanja. Porođaj nas otvara kao što potres otvara zemlju, a ja sam još u toj intimnoj, krhkoj agoniji otvaranja. Osjećam se sirovo. Osjećajno. Drugačije. Osjećam se kao da sam na valovitoj površini oceana koja me prebacuje naprijed i natrag između sreće, zahvalnosti, melankolije i tuge. Prije samo 23 sati imala sam život u sebi, a prije 24 sata dopustila sam da život krene kroz mene, u moje ruke koje su ga dočekale. Praznina utrobe donosi težak osjećaj udarca u stvarnost, ali tada se pojavi novi maleni život, tražeći dojku i ponovno se osjećam potpuna. Još sam u procesu ove prekrasne pretvorbe kroz koju je prošla cijela moja obitelj i u potpunom sam strahopoštovanju prema našoj snazi ljudskog bića, žena, majki. Ovo vrijeme ne može se usporediti s ničim drugim", napisala je mama Erica Andrews uz fotografiju objavljenu na Facebook stranici Sakura Bloom.

Do sad je fotografija skupila preko 30 tisuća dijeljanja i oko 6000 komentara mama koje se dive njenoj iskrenosti i otvorenosti i prisjećaju se svojih prvih trenutaka s bebom. Svojim iskrenim riječima, Erica nije dirnula samo mame, već i žene koje još nisu iskusile porođaj i majčinstvo.

Ovako stvarno izgledaju mame nakon poroda

"This is what 24 hours postpartum looks like. Baby in sling. Skin to skin. Adult diapers. And a rosy glow. My body feels...

Posted by Sakura Bloom on 19. siječnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.