Beba Mama poslije poroda 13. srpnja 2018.

Mamu posramili zbog fotke nakon poroda - spremno je odgovorila

Foto: Facebook/Constance Hall
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Način na koji mama odgaja svoje dijete... nije vaš problem', napisala je poznata blogerica Constance Hall te objasnila kada bi se ljudi trebali brinuti za tuđu djecu

Poznata australska mama i blogerica Constance Hall nakon rođenja djeteta uživala je u piću i mobitelu te fotografiju objavila na društvenoj mreži. Dok se mama odmara nakon poroda, njezino novorođenče nalazi se ispod njezinih nogu. Uz fotografiju je Constance napisala: "Vjerojatno moja najdraža fotografija s poroda Raja... Dobro došli u majčinstvo! Kraljica je upravo dobila dijete". Nažalost, mnogi su odmah odlučili prigovoriti mami petero djece zbog ove objave.

Možda te zanima... Mama objasnila koliko društvo vrši pritisak na roditelje Roditelji

Neki od pratitelja odlučili su kritizirati njezin izbor pića, ali prozvali su je i zbog toga što nije uz svoje dijete. Većina komentara bila je poput: "Sada je važno provjeriti svoj telefon" ili "Očito je da se bavi roditeljskim savjetima".

Foto: Je li ovo idealna podrška partnera mami nakon poroda?

Iako je većina negativnih komentara izbrisana, broj pratitelja nije se smanjio. Neki pratitelji razumjeli su zašto je koristila telefon: "Sada je 2018. i sve se odvija uz mobitele ovih dana, ona vodi posao i ima obitelj za koju se brine", rekao je jedan pratitelj. 

beba mobitel Možda te zanima... U rodilištu mi je mobitel pao na bebinu glavu; može li biti posljedica? Beba

'Način na koji mama odgaja svoje dijete nije vaš problem'

Nakon napada na mamu Constance "zbog toga što provodi vrijeme na mobitelu umjesto da se brine za svoje dijete i bude mama božica". Constance je odlučila odmah odgovoriti kritičarima. "Nikog se ne tiče što mama radi na svom telefonu kada rodi, šalje li fotografije sebe i djece ili gugla radna mjesta na Tajlandu. Zapravo, način na koji mama odgaja svoje dijete... nije vaš problem", napisala je Constance na Facebooku.

'Pravi muškarac brine o bebi dok mama odmara'

Možda te zanima... Poruka svakoj ženi koja je prvi put mama: 'To je najteža stvar u životu! Ne zaboravi to, Kraljice!' Roditelji

 

"Samo da pojasnim koje su dvije stvari vaš problem: 1. Zlostavljano dijete. Seksualno, mentalno i fizički. Ili zanemareno, gladno ili ono koje nema potrebnu zdravstvenu skrb. Tada treba intervenirati, zovite socijalne službe, ne kukajte na Facebooku. To je vaš problem. To su sve naši problemi kada dijete treba nekoga i mi možemo biti njihov glas. 2. Vaša djeca: Ona su vaš problem, kako ih odgajate, što radite na svom telefonu, kakva ste mama. Svi ostali aspekti majčinstva... nisu vaš jebeni problem", napisala je dalje mama Constance.

Možda te zanima... Dvostruka mjerila u roditeljstvu: Mame se osuđuje, a tate hvali Roditelji

 

Možda te zanima... Život nakon poroda: 'Četvrto tromjesečje zaista postoji!' Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.