Roditelji Sretna mama 08. siječnja 2016.

Duhovito i bez cenzure: Mamin post o 'roditeljskom seksu'

Constance Hall
Foto: Facebook/Constance Hall
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Znate što je roditeljski seks, to su one 3.5 minute koje imate između mijenjanja pelena i kuhanja, kad primjetite da su vam sva djeca prilično zaokupljena nečim, kad shvatite da je prošlo skoro mjesec dana otkad ste se zadnji put 'puknuli' i već se počinjete osjećati kao cimeri..., napisala je mama četvero djece na početku svog posta na Facebooku koji je vrlo brzo postao pravi viralni hit

Kad je Constance Hall, mama četvero djece i autorica bloga The not so secret life of us objavila na svom Facebook profilu iskreno duhovit tekst o brzinskom seksu sa svojim mužem, između mijenjanja pelena i kuhanja, nakon gotovo mjesec dana pauze, mnogi roditelji su se prepoznali. Njezina je objava u tri dana podijeljena skoro 35 tisuća puta, a dobila je i preko 30 tisuća komentara. Mi vam je prenosimo u cijelosti:

"Jučer smo imali pravi "roditeljski seks". Znate što je roditeljski seks, to su one 3.5 minute koje imate između mijenjanja pelena i kuhanja, kad primijetite da su vam sva djeca prilično zaokupljena nečim, kad shvatite da je prošlo skoro mjesec dana otkad ste se zadnji put 'puknuli' i već se počinjete osjećati kao cimeri, kad se zavođenje vašeg supruga sastoji od jednog prsta uperenog prema spavaćoj sobi i druge ruke na njegovom penisu,kad postavite krevet tako da jednom nogom možete pridržavati vrata, jer za glasnu gomilu klinaca, vaši mogu biti prilično tihi kad se žele nekome prišuljati, kad, bez obzira koliko je vruće, imate preko sebe poplun u slučaju da netko ipak upadne i uhvati mamu i tatu kako rade "yogu" u krevetu,  to je zapravo romantična scena, dok slušate Iku Piku u pozadini i znate da su vam dani odbrojani čim čujete da počinju reklame."

seks, par Možda te zanima... Seks nakon rođenja djeteta bolji je nego prije! Roditelji

Muškarci su zadivljujuća i impresivna bića, jer samo zbog čvrste namjere mogu "svršiti" u takvim okolnostima, što nama ženama nije uvijek tako lako.

Dok razdragano razmišljate o sebi kao boginji seksa i kako će vaš momak konačno prestati biti magarac barem na jedan cijeli dan.

Pa, moj je bio prilično impresioniran, iako sam samo ležala tamo, opuštenih grudi, s mlohavim trbuhom nakon trudnoće, dlakava i sve, on ipak misli da sam nevjerojatna.

We had "parent sex" yesterday. You know what parent sex is, it's that 3.5 minutes you get in between changing nappies...

Posted by Constance Hall on Tuesday, January 5, 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.