Beba Mama poslije poroda 16. prosinca 2019.

Kad ti mlijeko procuri: Amy objavila video poznat svakoj novoj mami

Foto: Instagram/amyschumer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata komičarka i mama sedmomjesečnog sina podijela je video kojim nam je još jednom pokazala, a neke i vratila u realnost prvih dana i tjedana s novorođenčetom

Otkad je objavila svoju trudnoću, komičarka Amy Schumer ne prestaje nas zabavljati svojim zgodama i nezgodama iz najljepšeg očekivanja koje za nju nije bilo tako slatko jer je imala tešku trudnoću. Otvoreno je pričala o svom iskustvu s hiperemezom (Hyperemesis gravidarum), teškim oblikom jutarnje mučnine koja može biti iznimno iscrpljujuća za ženu.

Možda te zanima... Trudna glumica u bolnici zbog jakih mučnina: 'Tko kaže da je drugo tromjesečje lakše?' Trudnoća

Svojim pratiteljima se javljala i iz bolnice kad je išla na test glukoze u krvi (OGTT), a prije sedam mjeseci kad je rodila svog sina Genea Attella objavila je i fotografiju sebe u mrežastim gaćicama s kojom se može poistovjetiti svaka novopečena mama.

Sad je oduševila preslatkim videom sa svojim sinom kad je imao samo tjedan dana. Na video snimci vidi se detalj koji razumije svaka mama dojilja - mrlja od mlijeka na majici.

Schumer je nedavno nominirana za Critic’s Choice Award sa svojom emisijom koja se prikazuje na Netflixu od ožujka, a u emisiji je Amy pokazala kako je već u poodmakloj trudnoći patila od trudničke hiperemeze. Tako da je sad htjela i sa svojim sinčićem zahvaliti na nominaciji, iako je ovaj video presladak sam po sebi.

Ponosna mama napisala je da maleni ima pravi pogled, a mislila je na svoje grudi i grudnjak za dojenje i majicu s mrljama od mlijeka i bebinog bljuckanja. Svaka mama zna kako je to - beba sisa po cijele dane, bljucka, ne stigneš ni prati svoje rublje, ali to ti nije ni važno.

sarah harris Možda te zanima... Poznate mame pokazale kako stvarno izgleda život s bebom Beba

Inače, Amy je već objavila fotografije iz života novopečene mame, s izdajalicom na obje dojke i tako pokazala realnost mama izdajalica.

A najviše pozornosti i pozitivnih komentara drugih mama privukla je izjavom da su joj mrežaste gaćice za mame toliko udobne da ne izlazi iz njih pa ni dok je u šetnji s bebom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 weeks. Hospital underwear for life!

A post shared by @ amyschumer on

Trenutno Amy priprema dokumentarac u kojem će prikazati najvažnije trenutke iz njezine vrlo teške trudnoće. HBO Max planira za proljeće 2020. dokumentarac pod imenom "Expecting Amy" koji će komičarku pratiti kroz trudnoću i u kojem će ona podijeliti nikad viđene scene i što je sve prolazila kad je pokušavala uskladiti bolest s natrpanim rasporedom, i naravno sve začinjeno njenim nezaobilaznim humorom. Vjerujemo da bi ovo definitivno moglo biti jako zabavno!

Možda te zanima... Masažer za bolne grudi - pomoć majkama dojiljama Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.