Roditelji Zanimljivosti 17. prosinca 2022.

Najluđi božićni poklon za mame koje doje!

veste
Foto: Etsy
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova potpuno luda božićna vesta s rupom za dojku i dodacima koji je pretvaraju u glavu soba Rudolfa na Internetu je postala hit među mamama koje doje. Izaziva li kod vas smijeh ili zgražanje?

Ova neobična božićna vesta iz koje viri gola dojka s nalijepljenim očima i crvenim nosom soba Rudolfa na mjestu bradavice postala je hit na Internetu nakon što je fotografija objavljena na Facebook stranici Beautiful Breastfeeding. Izazvala je puno oduševljenja, ali i zgražanja.

veste | Author: Etsy Foto: Etsy

Inače se vesta pod imenom Sexy Ugly Christmas Sweater u nekoliko boja i verzija može kupiti u web dućanu YourSassyGrandma, koji je dio Etsy shopa, za 78.74 američkih dolara. Unatoč popularnosti koju je brzo stekla među mamama koje doje, zapravo nije namijenjena dojiljama jer oči koje se lijepe na dojku predstavljaju za bebu opasnost od gušenja

veste | Author: Etsy Foto: Etsy

Vlasnik web dućana, Tyler Wiseman, naglasio je kako se crveni nos nakon uklanjanja s bradavice ne može više vratiti. "Tako, ako bi mama htjela nahraniti bebu, trebala bi najprije maknuti nos i očistiti bradavicu, a poslije je više ne bi mogla prekriti, osim ako kupi zamjenske noseve", izjavio je za portal BabyCenter.

veste | Author: Etsy Foto: Etsy

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.